Ідеї найважливіші: як працює фотограф Арсен Базярук

17 Вересня 2018

Для фотошедевру необхідна ідея фотографа, праця стилістів та візажистів, не обходиться і без ентузіазму моделі.

Арсена Базярука. Фотохудожник легко відтворює вишукані образи та вміє вибирати розкішні ракурси.



«Таблоїд Волині» зазирнув на зйомки до фотографа Арсена Базярука. Професіонал зазначає, що кожну фотосесію продумує з моменту виникнення ідеї.


Фотограф Арсен Базярук працює в команді з стилістом та візажистом. Тому модель може не хвилюватися про зачіску і навіть одяг. Для замовлення зйомки достатньо горіти бажанням та ідеями.


«Інколи чую, як кажуть: «Який класний фотограф», або «Це не фото, це магія». І справді, фото можуть дивувати (Це одна з причин, чому я цим займаюсь). Але такі вислови не справедливі по відношенню до інших учасників фотозйомки. Вони часто не отримують тих позитивних, гріючих душу слів. Мова про візажистів, перукарів і стилістів. Це ті люди, без роботи яких всі види постановочної фотозйомки, та і (за певних умов) репортажної, будуть неповноцінними. І якщо за мейкапом/зачіскою часто звертаються до професіоналів, то послугами стиліста просто нехтують. Кажу вам як фотограф - це дуже велика помилка. Не дарма аксіомою у фешн фотоіндустрії є робота трьох спеціалістів Photo/MUA/Style. Згадайте, скільки часу ви проводите у магазинах, гардеробній. Скілки зайвих коштів витрачаєте на придбання непотрібних (як потім виявляється) речей! Зрештою, ви можете мати класний одяг, який не підійде до вашого образу на фотосесії, не матимете потрібних аксесуарів», – пише Арсен про свою команду.

Арсен співпрацює з стилісткою Оленою Галдіною та візажистами SOHO BEAUTY BAR.

Неочікувані та нетипові локації? Запросто. Немає жодних табу чи «незручних» для фотосесії місць. Професійна техніка у руках фотохудожника пройшла тести не лише в студіях, а й в приміщеннях, фотоапарат випробували і не зйомках в сутінках, адже Арсен – за експерименти.

А ще команда завжди за стиль. Деталі – неймовірно важливі. Кожне пасмо волосся чи шлейка сукні повинні лежати ідеально.

Арсен наполягає на необхідності постійної комунікації з моделлю, він завжди готовий демонструвати ідеальні пози.

Після зйомки найкращі фото Арсен Базярук ретушує в кількох фоторедакторах. Фото модель отримує в електронному форматі.

Такі світлини Ви захочете роздрукувати та прикрасити ними кімнату.