«Розривайте шаблони»: 5 секретів жіночності від київської телеведучої. ФОТО

13 Листопада 2019

Текст: Аліна ХОЛБАН
Фото: Анна ЛІБОВА

Нещодавно у Луцьку відбулася друга Практична конференція для викладачів іноземних мов Language Booster. Розповісти про сучасні тренди в освіті, розкрити секрети створення власного бренду та поділитися досвідом приїхали топ-зірки з різних куточків України та навіть гість з Великобританії.

ВИКЛАДАЧІ-БРЕНДИ: У ЛУЦЬКУ ВІДБУЛАСЯ УНІКАЛЬНА КОНФЕРЕНЦІЯ LANGUAGE BOOSTER. ФОТО

В числі інших, спікеркою другого Language Booster стала телеведуча, журналістка, блогерка та медіа-експертка Аліна Солодка-Доля. Користуючись нагодою, «Таблоїд Волині» поспілкувався з авторкою численних статей на б’юті та фешн тематику і дізнався п’ять екслюзивних секретів жіночності від Аліни Солодкої-Долі.

Знайдіть свій вид спорту

Спорт обов’язково має бути в житті жінки. Це – наше «паливо».

Знайдіть спортивне заняття, яке буде заряджати вас та наповнювати жіночою енергією. Тут ми не говоримо про жіночу енергію в контексті «дівчата – такі дівчата». Кожна з нас сама відчуває, чого хоче: комусь потрібен бокс, комусь йога чи балет і т.д.

Нещодавно я зрозуміла, що до свого організму треба прислуховуватися, адже він – кращий порадник та завжди вказує на те, що тобі насправді потрібно. Наприклад, рік тому я відмовилася від кави з молоком, потім – від молочного шоколаду. А коли зрозуміла, що я надто активна і мені треба уповільнюватися – зайнялася йогою. Вона розвиває мою жіночність та розслабляє.

1

Зробіть те, чого ніколи не робили

Знайдіть заняття, яке вам до душі. Це має бути щось, абсолютно протилежне вашій основній діяльності. Розривайте шаблони. Ви ніколи не малювали? Підіть на майстер-клас з малювання. Буквально кілька тижнів тому я намалювала картину і була вражена тим, що вмію це робити. А моя знайома завжди мріяла про балет і почала ним займатися у 30 років. Справа не в результаті, а в процесі. Життя сьогодні дуже динамічне, тому іноді нам треба відволікатися від справ та проблем.

Зробіть те, чого ви ніколи не робили і ви побачите – ваш розум почне функціонувати зовсім по-іншому.

1

Змінюйте стиль

Киньте собі виклик: носіить те, що раніше боялися вдягнути, експериментуйте зі своїм стилем. Якщо не наважуєтеся зробити це самостійно, зверністься до стиліста, або погортайте сторінки журналів та пошукайте рекомендації в інтернеті.

Я впевнена: якщо жінка хоче стати привабливішою та змінити себе – треба починати з одягу та зачіски.

Я, наприклад, влаштувала собі такий челендж: протягом тижня ходила виключно у сукнях. Скажу з власного досвіду: коли ми одягаємо сукню та стаємо на підбори, ми інтуїтивно починаємо відчувати себе більш жіночними.

1

Займайтеся справою, яка вас надихає

Знайдіть ту сферу діяльності, в якій ви зможете повністю реалізуватися. Не тільки жінки, а й чоловіки мають орієнтуватися на те, щоб розкрити свій потенціал.

Якщо вас не влаштовує робота, ідіть і шукайте нову. Якщо не любите працювати на когось, думайте, яким чином зможете працювати на себе.

Робота займає більшу частину нашого життя, тому бажано, щоб вона приносила задоволення. А для жінки це особливо важливо. На роботі ми також черпаємо жіночну силу. Коли ми займаємось улюбленою справою, навіть якщо вона виснажлива та складна, ми все одно приходимо додому щасливими. В сучасному світі багато можливостей, тому вважаю, що людина, яка не знайшла собі заняття до душі, просто не приклала достатньо зусиль.

Дозволяйте собі маленькі радощі

Регулярно ходіть в салон, задовольняйте свої жіночі потреби. Два рази на місяць я обов’язково відвідую косметолога і завжди виходжу з салону в піднесеному настрої. Навіть якщо я без макіяжу, все одно відчуваю себе богинею.

Коли жінка любить себе, то і Всесвіт буде її обожнювати. Хоча у мене насичений графік, один день на тиждень я за будь-яких обставин присвячую собі.

2

***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу tabloyid@gmail.com.

Читати ще