Луцьк привітний: хто працює на «Таблоїді Волині». ФОТО

06 Червня 2018

Фото: Юлія ФІЛІРОВСЬКА

Настрій: культурний центр Passage Interdit (вул. Набережна, 42)

Макіяж та зачіски: Grimerka Studio (просп. Волі, 27)

Сукні: Ксенія Ковальська

” публікацій?

І сьогодні у рубриці - колектив інтернет-видання “Таблоїд Волині”.

які щодня працюють над тим, аби наповнити ваш день позитивними новинами.

ОЛЬГА МАГАС

головний редактор “Таблоїда Волині”

2 - на “Таблоїді”

вишивка, паперові ляльки, кіно

«Таблоїд Волині» – то не просто робота! Це і сім’я, і сила-силенна емоцій, і знайомства, і досвід… Це місце, якого не торкається політика, економіка чи інші серйозні речі, для яких створено багато інших дуже хороших сайтів. Тут тільки розваги, драйв, красуні та красені, романтика і тисячі чудових фото!

Саме «Таблоїд Волині» навчив мене особисто розділяти публічне і особисте, загартував критикою та брудними коментарями, показав, що люди не діляться за соціальними, релігійними, расовими чи статевими ознаками. Насправді, вони є або убогі, або гідні. Все…

Я зустріла чимало людей, які, не маючи статків чи ідеальної зовнішності просто вбивають наповал своєю мудрістю, харизмою, вихованістю. З ними настільки приємно спілкуватись чи вести переписку, що хочеться розповідати про них усьому світу! Я зустріла чимало людей з ідеальною зовнішністю та численними досягненнями, які настільки огидні в душі, що аж мороз по шкірі йде…

))

Як тільки нас не називають! Але ж для того, мабуть, й створене анонімне коментування, щоб деякі люди могли хоча б тут висловити свою авторитетну думку, яка, навряд чи цікава комусь в реальному житті…

жі у замку бігали за монахинею. Хотіли сфотографувати колоритних гостей фесту, і ця жінка так виділялася з натовпу! Але вона вочевидь «просікла», що ми за нею стежимо і всіляко ухилялася, аби не потрапити в кадр.

А взагалі історій – тисячі! Вам би хоча б день побувати в атмосфері, створеній Таблоїдними дівами, то настрій би тримався з півроку точно! І я, як керівниця, не просто довіряю цим людям! Я пишаюся тим, що маю за честь працювати з кожною із них! «Таблоїд Волині» – то не робота, то любоу!

ЮЛІЯ ФІНКОВСЬКА

журналістка

2 роки

пишу вірші, фотографую красу

Рідний «Таблоїд» люблю за постійні знайомства з людьми, яких потім все життя не можеш забути. А також за небуденні будні і особливих натхненників, що вміють годинами розповідати про свою роботу, якою б вона не здавалася на перший погляд.

бличчя Богдана після питання «А давайте знайомитися!» треба було бачити.

А ще завжди пам’ятатиму інтерв’ю на даху багатоповерхівки, майстер-клас із виготовлення суші, «Шо-у-шафі» зі священиком та каву із Тарасом Тополею о 22.00 в порожній кав’ярні.

ОКСАНА ФЕДОРУК

випусковий редактор, журналіст

2 роки

музика, графічний дизайн і малювання

і дім”:)

Прийшли із фотографом у цей час, а Зіброва ще й близько немає. Його водій, виявляється, трішки заблудився у Рівному і вони запізнилися ледь не на годину.

Пів 12.00 ми лише розпочали розмову. Стрілка годинника рухалася все ближче до півночі, а народний артист виявився дуже говірким. А ще - багатим на компліменти жінкам:) Тож пропонував зустрічати Новий рік в його компанії)) Чемно подякувавши, просто вилетіла з ТРЦ додому. Якраз встигла на шампанське під бій курантів.

А ще на початку цього року ми зробили одну хорошу справу: зібрали декілька колег та пішли колядувати в інші редакції, державні установи, різні компанії. Таким чином назбирали 55 000 грн на лікування хворої дівчинки з Горохівщини. До речі, таке колядування організували вже другий рік поспіль, тож це вже стало гарною журналістською традицією.

НАТАЛІЯ МАЗЕПА

журналістка

1 рік

андрівки, музика, кулінарія, різноманітна творчість

колектив, творчість

мів, а через кілька місяців саме його дружина стала моєю колегою та фотонапарницею). Світ таки круглий!;)

СОФІЯ ГУДИЧ

журналістка

рік - позаштатним журналістом, місяць - штатним

плету неймовірні Ловці снів, подорожую та фотографую для інстаграмів, загалом намагаюся брати від життя все і вчитися нового.

юблю Таблоїд за настрій. Він відчувається в редакції та на сайті, а ще за здорову атмосферу в колективі та можливість писати про прекрасне.

ось таке. Отож її хлопець досі не вірить, що то випадковий і безкоштовний матеріал.

ОЛЬГА БОНДАРУК

керівник рекламного відділу

2 роки

за цікаві наповнені дні.

Хіба то не круто?!

ОЛЬГА ДОРОШЕНКО

менеджер з реклами

6 років

Люблю книги, мандри, квіти, рукоділля, приймати гостей.

!

ОЛЕНА КАЧАН

енеджер з реклами

10 років

ідпочинок з сім'єю, догляд за квітами

а хороших людей, які мене оточують

ІРА ТВЕРДА

менеджер з реклами

3, 5 років

книги

цікаві особистості та живі емоції

де я мала бути за куму.

ЮЛІЯ ФІЛІРОВСЬКА

фотограф

7 місяців

хобі. А ще книги, скрапбукінг, photoshop і цифровий живопис

за колектив, за різноманіття зйомок у всіх жанрах, за можливість відчути себе у центрі подій, залишаючись спостерігачем.

концерт однієї народної артистки, на якому несподівано заборонили зйомку і довелось майже годину ховатись від охорони задля хороших кадрів)

Ігор ДЕНИСЕВИЧ

“СІД МЕДІА ГРУП”

7 років

подорожі, футбол

!


2