Instagram дня: книжковий блог, ставлення до ЛГБТ та «​​​​​​​ТОП закладів» від юної лучанки

16 Серпня 2019

«Таблоїд Волині» у рубриці «Instagram дня» продовжує знайомити вас з інформативними блогами. Разом з вами ми вибиремо лише найкращі тематичні сторінки волинян, які зможуть надихнути тих, хто бажає створити власний блог, чи допомогти знайти свою особливу тему, мотивувати та подарувати приємне відкриття.

Сьогодні ми розповімо про сторінку 17-річної Олександри Неділенько. У своєму блозі лучанка розповідає про навчання за кордоном, радить цікаві книги та завжди підіймає настрій. Саша – студентка найкращого варшавського вишу. Вона має 1 587 підписників та 73 дописи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КРАСУНЯ ДНЯ: ЮНА ОЛЕКСАНДРА


Олександра підіймає гострі соціальні теми як, наприклад, нетрадиційна сексуальна орієнтація. Лучанка стверджує, що не є гомофобкою. Студентка обурена ставленням українців до ЛГБТ-спільноти. Дівчина всіляко розвінчує міфи та намагається донести свої думки до її аудиторії.

«Будьте простіші. Любіть себе і світ навколо, поважайте інших і не зневажайте тих, хто робить не так як ви», – підписує Саша.

Лучанка описує на своїй сторінці цікаві програми, які використовує для обробки фото. А світлині красуні вирізняються споміж усієї стрічки інстаграму. Також вона ділиться улюбленими хітами виконавців.


Олександра розповідає історії зі своїх подорожей. Лучанка побувала в Іспанії, Польщі, Німеччині, Нідерландах, Болгарії та написала пост про те, куди піти і що купити у кожній з цих країн.

Блогерка навіть створила свій «ТОП закладів Луцька» для тих, хто давно шукає атмосферне місце.

«Не знаю, чи відкрила для лучан щось нове, але, можливо, цей пост стане в пригоді тим, хто захоче відвідати наше чудове місто», – коментує Саша.


«Я намагаюсь бути максимально щирою зі своєю (поки маленькою) аудиторією, тому отримую від неї надзвичайно багато підтримки, що, безумовно, надихає. Серйозніше почала займатися блогом приблизно місяць тому, взяла своє перше спонсорство у конкурсі. Нещодавно отримала своє перше замовлення на рекламу. Мене більше спонукає працювати в цій сфері не «популярність» та заробіток, а можливість донести людям свою думку та бути почутою. Можливість безперешкодно втілювати безліч цікавих проектів в життя (вже навіть декілька є на думці). Ну і, звичайно, хочеться бачити елементарну віддачу», – додала Саша.









***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу tabloyid@gmail.com.

Читати ще