Читачі «Таблоїда Волині» обирають «Красуню вересня-2018». ФОТО

22 Грудня 2018

У рубриці «Красуня дня» на «Таблоїді Волині» з’явилися сотні красунь. Учительки, художниці, студентки, стюардеси, бізнес-леді, візажистки, актриси, спортсменки, «русалки», активістки і просто красуні – усі вони зачаровували вродою, посмішками, у кожній ми намагалися розгледіти саме ту родзинку, завдяки якій вона була б цікава читачам. І на меті мали показати, що насправді немає ніяких рамок чи канонів краси, і кожна жінка – прекрасна по-своєму і варта бути названою «Красунею дня»!

Тож ми пропонуємо читачам обрати кращу з кращих красунь, які з'являлися на сторінках «Таблоїда» у вересні 2018 року.

Як можна проголосувати? У верхньому лівому кутку фотографії знаходиться «лайк», тож обираємо свою фаворитку і натискаємо «пальчик вгору»! Голосування триває до 27 грудня включно!

У підсумку ми оберемо «Красуню року», яка стане героїнею нового проекту «Таблоїда Волині» ;)

ЛЮБИТЕЛЬКА ЛІТА АЛЬОНА

Яскрава лучанка Альона Данилюк займається моделінгом, бере участь у показах та зйомках.

Слідкує за своїм здоров'ям - займається спортом, обирає здорову їжу.

А понад усе крсуня любить поніжитися під сонячними променями на березі моря, справжня любителька літа та спокусливих бікіні!

УСПІШНА НАДІЯ

Модель з Луцька Надія Адамович подорожує світом. Дівчина стала успішною моделлю в Китайських модельних агентствах.

Світлинами з подорожей Надія залюбки ділиться в своєму Інстаграм. За щирість, красиві світлини та цікаві образи дівчина стала героїнею рубрики «Красуня дня».

РОЗКІШНА ОЛЕНА

Лучанка Олена Данилевич просто підкорює не лише своєю яскравою та розкішною зовнішністю, а й харизмою і сексуальністю. Вона чарівна, стильна, впевнена в собі і сповнена енергії.

КОРОЛЕВА ПЛЯЖІВ ЮЛІЯ

Юлія Дукіна багато подорожує і не втомлюється дивувати та заворожувати своїх підписників найрізноманітнішими купальниками, у яких виглядає справжньою королевою пляжів.

«Ми так боїмося, що нас знецінять, засудять чи покарають, що робимо із собою це завчасно, про всяк випадок», – вважає красуня.

ЯСКРАВА НАСТЯ

Чимало лучан знають Анастасію Передрій з часів, коли вона працювала на місцевому радіо, багато хто впізнає її голос у маршрутках, а інші точно бачили цю яскраву дівчину в організаційному наметі «Бандерштату», бо за що б не бралася красуня – усе вдається.

Вона любить фестивалі, якісну музику, серіал «Друзі» та ніколи не сидить на місці, прагнучи самовдосконалюватися.

МАЙСТРИНЯ ОЛЯ

Покликання Олі Виноградової – дарувати красу та впевненість жінкам. Красуня займається тим, що робить ідеальними брівки, війки та шкіру своїх клієнток, а тому прагне нести красу у світ.

Щаслива дружина, чудова мама, вірна подруга, яскрава жінка, майстер своєї справи – Оля дуже різна, але вміє поєднувати у собі безліч іпостасей.

ЛЮБИТЕЛЬКА ПОДОРОЖЕЙ ДАРІЯ

Чарівна ковельчанка Дарія Корнієнко закінчила навчання в Польщі, а її справжня пристрасть - це подорожі.

Грузія, Ісландія, Сполучені Штати - в цих та інших країнах вона вже побувала, а попереду - нові горизонти.

ЯСКРАВА SMM-НИЦЯ КАТЯ

Яскрава Катя Хотимчук любить фотографувати,подорожувати, шукає себе у всьому цікавому, займається Smm-менеджментом та навчається в ЛНУ ім. І. Франка.

«Основне, щоб ти себе не обманював. Але якраз себе найлегше надурити», – роздумує красуня.

МОДЕЛЬ СНІЖАНА

модель Сніжана Лебідь почала займатися моделінгом в агенції MZM models, зараз багато працює в Китаї, має зйомки в інших країнах світу.

Красуня не боїться змін, знає, чого прагне і сміливо йде назустріч своїм мріям.

МАЙСТРИНЯ ЕРОТИЧНИХ АКСЕСУАРІВ ЮЛЯ

У Юлії Денисюк не лише яскраве життя, а й дуже творче і незвичне захоплення. Вона створює «аксесуари для пристрасті» – різноманітні мереживні та шкіряні чокери, декоративні бретельки до нижньої білизни, пояски для панчішок тощо, які не залишать байдужими жодну дівчину.

Юлія студентка луцького вишу, вміє цінувати важливі моменти з рідними людьми, запам’ятовувати те, чого не закарбовує фото і насолоджуватися життям.

БЛОГЕРКА КАТЯ

Катерина Якимчук – надзвичайно щира та позитивна, молода та успішна бізнес-леді, адже має два власних онлайн-магазини, а також займається розвитком та просування інстаграмів брендів. Дівчина починала з продажу цукерок, які робить власноруч.

Катя зібрала більше 50 тисяч підписників і часто пише про мотивацію та впевненість в собі.

ТАНЦІВНИЦЯ ТВЕРКУ ОЛЕСЯ

Олеся Гричанюк займається професійними танцями, виконує звабливий і непростий тверк. Крім цього, вона не впускає жодної нагоди відпочити із друзями та зайнятися чимось корисним для саморозвитку.

ЕФЕКТНА БЛОНДИНКА МАРІЯ

Марія Наумчик з Ковеля любить фотографуватися та ретельно підбирає образи для свого Інстаграму. Також Марія полюбляє солодощі з кавою в атмосферних закладах Луцька та Ковеля.

За покликанням дівчина флористка.

ОРИГІНАЛЬНА ДАРИНА

Дарина Остапович – лучанка, що переїхала до Варшави. Там дівчина навчається. Дарина активно веде свою сторінку в Інстаграм та викладає красиві світлини винятково в теплих тонах.

У Дарини особливий стиль одягу та чудова фізична форму, тому ми обрали її «Красунею дня».

КУЧЕРЯВКА ІРИНА

Здоров’я для Ірини Якубовської – не лише її улюблена тема і хобі, а й джерело додаткового доходу у мережевій компанії по підтримці свого здоров’я.

Незважаючи на те, що дівчина суворо дотримується здорового способу життя, часом любить себе потішити смачненьким. Крім того, вона дуже життєрадісна і позитивна.