Для задоволення: топ секс-іграшок для чоловіків. ФОТО 18+

01 Листопада 2021

Фото: Даша МИХАЛЮК

Для багатьох наважитися ступити на сходинки сексшопу – це майже як зійти на Еверест. Однак секс-цяцьки можуть допомогти вам отримати максимальне задоволення, відчути себе більш розкутими та сексуальними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДЛЯ ЗАДОВОЛЕННЯ: ТОП СЕКС-ІГРАШОК ДЛЯ ЖІНОК. ФОТО 18+

У новому матеріалі рубрики «Для задоволення» показуємо секс-іграшки для чоловіків, які можна, а декому навіть і варто, використовувати у своєму житті. Вся продукція представлена у сексшопі «ЛяМурр» (проспект Соборності, 11а).

Ерекційні кільця

Кільце надягають на основу члена, а іноді й на мошонку. Перетискаючи вени, воно перешкоджає відтоку крові з пеніса і дарує довшу та міцнішу ерекцію

А ерекційні кільця з відростками для стимуляції клітора – найкращий вибір для пари, щоб розпочати знайомство з іграшками для дорослих. Асортимент кілець надзвичайно широкий – є кільця з вібропулями, зі стимуляторами клітора, з анальними масажерами, а також ті, що можуть порахувати кількість фрикцій та допоможуть ставити власні рекорди в спальні.

1



Мастурбатори

Це – іграшки, які створені для того, щоб імітувати оральний, анальний чи вагінальний секс.

Всередині таких іграшок є різний збуджуючий рельєф, що стимулює під час використання. Мастурбатори є також з вібрацією для додаткового ефекту, також з ефектом вакууму, а деякі з них замасковані, скажімо, під термокружку, щоб не компрометувати власника.

1


Масажери простати

Це анальні іграшки вигнутої форми, що призначені для стимулювання простати.

Їх можна використовувати не лише для задоволення, стимулюючи так звану чоловічу точку Р, а і для профілактики простатиту та раку передміхурової залози за допомогою масажу, який покращує кровообіг та кровопостачання простати.


Крем для збудження

Засіб для підвищення потенції допоможе завжди почуватися впевнено і не побоюватися непередбачених обставин. В склад кремів, бальзамів та спреїв для збудження входять різноманітні компоненти, які допоможуть досягнути бажаної й певної мети.


Інтим-бутик «ЛяМУрр» ще раз нагадує – не забувайте про змазку при використанні секс-іграшок та прислухайтесь до порад консультантів при їх виборі.

Читати ще