BLOG на нічку: Як позбутися колишнього кохання

29 Серпня 2018

TCH.ua.

Якщо бажаєте побачити і свій блог на сторінках нашого інтернет-видання – надсилайте тексти на електронку: tabloyid@gmail.com.

***

Якщо ви втомилися повертатися до болючих стосунків і хочете припинити їх раз і назавжди — вам сюди.

У багатьох жінок є такий колишній, на чию сторінку у соцмережі якого так і хочеться зазирнути, а рука тягнеться подзвонити чи написати з пропозицією сходити на каву. Або ж навіть проскакують думки про відновлення стосунків. Проте, як казали стародавні люди, в одну і ту ж річку не можна увійти двічі, тому реанімувати минулі стосунки — не найліпша ідея.

То як остаточно зав’язати з колишнім і спалити всі мости — ось кілька порад, які можуть спрацювати (перевірено на собі та численних подруг і подруг подруг):

3. Боріться з собою. Теза про алкоголіка справедлива і в цьому випадку. Спочатку спогади валитимуть вас із ніг, мов лавина, і щоночі влазитимуть вам в голову. Спочатку їх буде багато і вам здаватиметься, що ваш мозок закипає, проте із часом, а тим паче, виконавши попередні пункти цього списку — вам стане легше. Час лікуватиме, образ колишнього у вашій голові розмиється і за кілька місяців ви можете його навіть не упізнати на вулиці, особливо якщо будете заклопотані.

4. Знайдіть заняття до душі. Щоб заповнити руки й голову — опануйте нове хобі, найкраще у цьому випадку рятуватиме щось, що одночасно розвиває і тілесне, і духовне, приміром, йога або медитація. Саме ці техніки допоможуть вам тримати ваш організм в тонусі. Але насправді це може бути будь-що, що вас справді захопить.

5. Не вірте. Якщо ви розійшлися, мов у морі кораблі, а потім раптово стаєте дуже потрібні колишньому, плюс він засипає вас обіцянками — не вірте. Краще згадайте, чому ви розійшлися: на це була причина, а, швидше за все, навіть кілька, одна за одну важливіша. Минулого не повернеш, а люди, як би нам не хотілося вірити, не змінюються. Жодні обіцянки не будуть виконані.

6. Не бійтеся: зміни тільки на краще. Небеса обов’язково пошлють вам кращу людину, ніж ваш колишній, і все буде добре, навіть якщо зараз ви сидите біля екрана комп’ютера чи телефону і плачете.

8. Відпускайте: всесвіт не терпить порожнечі, а тому, коли ви відпустите, у вашому житті з’явиться хтось замість вашого колишнього.

9. І — зав’язуйте!

Читати ще