BLOG на нічку: 6 речей, за які не варто вибачатися

18 Листопада 2018

Сьогодні пропонуємо вам почитати цікаві роздуми Юлії Галецької, яка вирішила розповісти, за що жінка не повинна вибачатися ні перед ким.

tabloyid@gmail.com.

Поговоримо про нас, любі жінки? Як часто на нашому шляху зустрічаються люди, які в буквальному сенсі пхають свого носа не у свою справу? Ні, вони не просто зустрічаються, а спиняють нас на пів дорозі до зустрічі з «собою».

Зазвичай, вони краще за нас знають як нам жити, до чого прагнути, як виглядати, харчуватись і т.д. Список довжелезний, а нерви – вичерпують свої ресурси.

Чому саме меседж жінкам? Тому що за статистикою ми більш вразливі, частіше вибачаємось, відчуваємо надокучливу провину через дрібниці, та виправдовуємось за кожен хибний крок. Ба більше – постійне відчуття провини стає причиною багатьох невідворотних помилок.

А ось, 6 найпоширеніших дій за які ми НЕ ПОВИННІ вибачатись, або ж оправдовуватись.

Ви не повинні розповідати колегам, чому прийшли з фіолетовими губами, та синіми стрілками. От такий у вас сьогодні настрій, і що з того? Можливо саме з таким макіяжем ви відчуваєте себе найбільш гармонійно і впевнено, кого це має хвилювати? Або ж якщо ви обожнюєте себе природньою і не фарбуєтесь взагалі – це ваша справа. Головне, не втратити себе справжню, і с поміж пустих балачок чути свій внутрішній голос.

Ви не повинні виправдовуватись за те, що носите розмір ХЛ, або ж ХХС. Ну і що, якщо ви любите себе такою, з пишними, округлими формами? Чому ви повинні підлаштовуватись під смаки інших? Або ж, якщо ви постійно чуєте стукіт своїх кісток, але надто себе такою полюбляєте, то для чого набирати вагу?;) Любіть себе, а інші – підтягнуться.

Ви не повинні шукати посаду «папрєстіжнєй», якщо обожнюєте свою, хоч і не дуже престижну роботу. Обожнюєте навчати дітей? Можливо любите спілкуватись з людьми? Або ж тямите у колористиці? Якщо горіти своє справою, то можна досягнути великих успіхів, навіть у не надважливих посадах.

Ні кого не повинна хвилювати ситуація ваших сердечних справ. Виходити заміж, бо мама хоче внуків – погана ідея. Навчіться пояснювати людям, що особисте їх не стосується, бо ж так і життя собі можна зіпсувати. Хочете одягнути біле плаття? Сходіть на примірку в весільний салон і потіштесь. А заміж – лише за покликом серця.

Ви не повинні виправдовуватись перед родичам про «призначення» вашої матки;). Ну серйозно, кого має це хвилювати? Безтактних питань типу: «а чому ще дітей не маєте? Ой, такі молоді, вам би дитину народити!» вистачатиме у вашому житті. Але якщо ваші близькі так і хочуть віддати її в експлуатацію першому ліпшому, бо ж «діток треба», то не гризіть себе, через різку відмову. Це ваше життя, і ваша матка врешті-решт. Діти – плід кохання.

Якщо ми вже заговорили про дітей, то їх виховання – особисте діло кожної сім’ї. Брудна кофтинка, чи розбите колінце? Вже летять «тапки» з видряпаною фразою на підошві: «погана мати!».
Ой, я вас прошу! Швирніть їх назад, і бажано в лоба тій «розумній» людині!;) Навіть, якщо ви не усе встигаєте – ви найкраща для своєї дитини!

Отож, дівчата, любіть себе і начхати на усіх, хто хоче зробити вас такою, як всі, бо ви – особлива!

Читати ще