Стартувало луцьке реаліті-шоу

14 Червня 2018

Уже наступного тижня у Луцьку стартує абсолютно унікальний проект.

«Пігмаліон 3D» - це 30-денна трансформаційна програма для дівчат у форматі реаліті-шоу. Цього тижня стануть відомі імена учасниць проекту. Як повідомили організатори, протягом місяця з 10 учасницями реаліті-шоу працюватимуть найкращі експерти Луцька та всієї України. Дівчата вивчатимуть англійську мову, писатимуть свій бізнес-план, навчатимуться верхової їзди, працюватимуть з шеф-кухарем відомої ресторації та змінять гардероб за допомогою дизайнера. Окрім того, кожна з учасниць зможе значно покращити усі сфери свого життя – від стосунків з близькими до фінансового благополуччя.


3

1


4

«Учора відбувся відбірковий тур і співбесіди з кандидатами. Попри те, що ми отримали майже півсотні заявок на участь від конкурсанток, чимало дівчат поставилися до участі у Проекті несерйозно. Хтось не підійшов нам за анкетними даними, комусь довелося відмовити під час телефонної розмови, і аж 7 кандидаток не з’явилися на саму співбесіду. Тож нам довелося проводити співбесіди у кілька етапів. Ми шукаємо тих, кому дійсно потрібен цей Проект. Саме тому уже завтра проведемо додаткову, фінальну співбесіду. Тож у лучанок є остання, бонусна нагода взяти участь у шоу», - ділиться засновниця проекту «Пігмаліон 3D» та очільниця мовного центру «Мандарин» Юлія Яковлюк.

тут.


3

2

1

«Ми залучили до проекту тільки найкращих експертів – а це і бізнес-коучі, успішні бізнес-леді Луцька, котрі самі досягли вершин, арт-коучі, телеведучі, спеціалісти з різних галузей. Наш проект є соціальним, тобто у ньому візьмуть участь лише ті учасниці, котрі готові до змін та потребують нашої допомоги. Ми будемо раді вітати на Проекті тих людей, які відчувають, що зможуть поділитися і особистим і корисним продуктом з учасницями. Зокрема, головний приз переможниці на разі становить 10 000 грн. Проте, він може бути збільшений у випадку залучення додаткових Партнерів проекту» – додає Юлія.


1


заявку на Партнерство, і ми розглянемо вашу участь у проекті».



1

1

А поки пропонуємо переглянути відео з вечірки-анонсу Проекту: