«Вона робить усе, щоб діти були в безпеці»: Сумська про доньку, яка досі живе на росії

16 Березня 2023

Днями українська акторка Ольга Сумська взяла участь у благодійному заході – аукціоні «CHARITY 100ЛИЦЯ», мета якого – збір коштів на придбання сучасного антидронового комплексу «Простір».

Під час заходу, де вона була ведучою, з артисткою поспілкувалися журналісти програми «ЖВЛ». Як зізналася зірка, останній місяць їй добряче дістається і від хейтерів, і від колег через мовчазну позицію її старшої доньки Антоніни Паперної, яка живе в москві і має двох дітей від російського актора Володимира Яглича, передає ТСН.

«Я отримую найстрашніші повідомлення в особисті, так само і Тоня, я не знаю як вона тримається, коли вона пересилає мені ці повідомлення, я їх читаю… бажають найстрашнішого!..

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДОНЬКА АКТОРКИ ОЛЬГИ СУМСЬКОЇ ВІДВІДАЛА СВІТСЬКИЙ ЗАХІД НА РОСІЇ. ФОТО

Хто там, той знає, як це важко щось сказати, щось написати, люди зникають, розумієте? Передусім вона мама своїх дітей, і вона робить усе для того, щоб вони були в безпеці. Вона всім серцем з Україною, вона українка передусім. Так, їй важко сьогодні, але я не мушу виправдовуватись, я не мушу нічого казати, тому що я не маю на це права, повірте. Дивлячись в очі тим матерям, які втратили своїх дітей!» – прокоментувала Сумська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОЛЬГА СУМСЬКА РОЗПЛАКАЛАСЯ, КОЛИ ЗАГОВОРИЛА ПРО ДОНЬКУ ТА ОНУКІВ, ЯКІ ДОСІ ЖИВУТЬ НА РОСІЇ

Народна артистка України плекає надії, що зможе обійняти свою Тоню, бо поки що, звісно, такої можливості не має:

«Я вірю в те, що ми колись зустрінемося, ми вже не бачилися рік! Ой, дуже важко, дуже важко, ой, зараз ви мене розчулили!»– сказала, ледь стримуючи сльози, Сумська.

Читати ще