Подарунки до свят: топ ідей від Таблоїда Волині

17 Грудня 2021

Дарувати подарунки на зимові свята – чудова традиція, яку обожнюють як дорослі, так і діти.

«Таблоїд Волині» зібрав найкреативніші ідеї презентів, які здивують ваших близьких.

Подарункові бокси від «Медової Хати»

Цей бренд пропонує різні подарункові набори, ціна яких стартує від 110 гривень. Також вони формують індивідуальні набори, які можна скласти самому. Медове мило, горіхи з різними видами меду, воскова свічка з декором, медова мармуляда, медівки та питний мед – все це доступне для замовлення на їх інстаграм-сторінці.




Новорічний текстиль від «Едельвіки»

Новорічний текстиль – те, що створить неймовірну атмосферу свята та підійме настрій всій родині.

У «Едельвіка» доступні різні святкові набори: «Снігурі», «Омела», «Вертеп», «Дід Мороз» та інші.

Більше новинок – шукайте на сайті.




Солодощі від «Теремно»

«Теремно» бажає радісних і теплих свят кожному. Тому вони підготували багато різноманітних новорічних смаколиків на будь-який смак.

«Солодка забаганка» – саме те, що треба: це асорті найніжнішого та витонченого печива адель та шоколатьє, ніжних тістечок кокосового та арахісового, шоколадного печива з дропсами, у формі ялинок. Набір також має гарну святкову коробочку з приємним побажанням що стане влучним подарунком на новорічні свята.




Кекс «Перник старопольский» – це особливий різновид польської різдвяної випічки з повидлом та прянощами. Без цього смаколика не уявляють Різдва в жодному домі, тож готують чи купують Перник заздалегідь.




Символ зими – медовий пряник «Подарунковий». Традиція випікання пряників походить зі Стародавньої Греції. Саме там монахи католицьких храмів вперше в Європі почали готувати цей смаколик на новорічно-різдвяні свята. В «Теремно» продовжують цю традицію і випікають до свят медовий пряник з горіхами – неодмінний атрибут Різдва та Нового року, який порадує на святковому столі.




Смачне та apoмaтнe імбиpнe пeчивo вважається cимвoлом Різдвa та Нового року у бaгaтьox кpaїнax. Йoгo виготовляють у формі сніжинок, зіpoчoк, cepдeчoк, фігуpoк людeй та твapин. Пряники пoкpивaють pізнoкольоровою глaзуp’ю, малюють казкових персонажів або святкові атрибути. Найсмачнішоюв будь-якoму пeчиві aбo пpянику, звичайно, є глaзуp. У святковій майстерні «Теремно Хліб» також кипить робота з виготовлення і декорування імбирного печива. Набір «Казковий» – чотири пряники у святковій коробочці з віконцем, щоб видно було малюнок.


Панетоне – це традиційний міланський різдвяний кекс посипаний цукровою пудрою. Панетоне зазвичай має куполоподібну форму і становить близько 30 см у висоту. Головною відмінністю є повітряна і пухка консистенція. Його ріжуть і їдять всією родиною. Часто кекс розрізають і подають з повітряним вершковим кремом або конфітюром. Така випічка досить довго зберігається і не черствіє. Майстри «Теремно» пропонують до свята два види такої випічки: кекс «Панетоне» з родзинками, цукатами та мигдалем та кекс «Панетоне ніжний» з шоколадними дропсами. Така випічка буде найкращим подарунком для близьких і незамінне доповненням до святкового столу.


Подарунки-емоція від «Твоє»

«Твоє» – фабрика емоцій, які пропонують найкраще рішення у виборі подарунку.

Топ варіантів подарунку від «Твоє»:
1. Політ на літаку – враження, яке має спробувати кожен. Це незабутні відчуття захвату і екстриму водночас. Ти можеш політати сам або ж з близькою людиною, або друзями.
2. Екстрим на квадроциклах – драйв, швидкість, свобода. Враження, яке не просто дарує нові відчуття, але і море емоцій.
3. Spa програма – «Твоє» знає, як зробити так, щоб ви забули про все навколо. Коли кожна клітинка твого тіла відпочиває, а атмосфера спокою переносить тебе у світ релаксу.
4. Майстер-клас з гончарства – це комбо нових навичок та емоцій. Інструктор допоможе тобі створити справжній витвір мистецтва на гончарному крузі!
5. Стрибок з парашутом – це вибух емоцій. Враження, яке дарує відчуття, наче знову народився. Завдяки правильному інструктажу, тобі буде нічого боятися, залишається лише насолоджуватись.









Символ року від Tigres

Тигрики – символи 2022 року. Оригінальні дизайнерські іграшки від Tigres – ідеальний подарунок як для дорослих, так і для дітей.

«Хай симпатичний м'який тигрик стане окрасою вашого дому й дарує вашій родині хороший настрій», – говорять у Tigres.



Екстрим від Extreme Pro

Пейнтбол у Луцьку – це чудовий та універсальний подарунок на будь-які свята. В пейнтбол можна зіграти всією сім’єю, з друзями чи з колегами. Такий подарунок також дуже сподобається підліткам та дітям, адже в Extreme Pro можна грати в пейнтбол з 8 років. Гра в пейнтбол відбувається на закритому освітлювальному майданчику на аеродромі Крупа.



Катання на квадроциклі у Луцьку – це не лише класний подарунок, а ще й можливість підкорити лісове бездоріжжя та насолодитися драйвовою поїздкою. Такий подарунок чудово підійде для коханої людини чи друга. Орендувати квадроцикл можна не лише на вихідні, а й у будні дні. А після драйвового катання можна зігрітися за теплим чаєм у кімнаті відпочинку.

Для любителів екстремального відпочинку у Луцьку є можливість покататися ще й на баггі. Якщо ваші близькі полюбляють швидкість та драйв, баггі в Extreme Pro – те що треба. Екстрим на баггі у Луцьку – це ідеальний подарунок на новий рік. Заїзд на баггі у Луцьку відбувається за маршрутом на спеціальній трасі з крутими поворотами, різкими спусками та підйомами. На баггі можна кататися як самостійно, так і бути пасажиром.





Квест у Луцьку – активний варіант подарунку, Для тих, хто любить загадки, головоломки або хоче випробувати друзів. Такий подарунок круто підійде для підлітків та дорослих. Для проходження квесту необхідна команда, тому це – чудова нагода зібрати друзів, сім’ю та колег на драйвовий інтелектуальний відпочинок. Квест в Extreme Pro має свою легенду, де учасники відчують себе головними героями світу екшину, у яких обмаль часу, щоб впоратися з завданням.


У Extreme Pro крім екстримального подарунку можна організувати романтичний політ на літаку над Луцьком. Ви не лише зможете побачити місто з висоти, а й сісти за штурвал літака та спробувати себе в ролі пілота. Політ над Луцьком може бути не лише романтичним, а й частково екстримальним. Такий подарунок сподобається кожному.

Ще одним крутим варіантом подарунку на новорічні свята стане гра в лазертаг у Луцьку. У лазертаг можна грати з друзями, сім'єю, та колегами. Гра в лазертаг відбувається на спеціальному освітлювальному майданчику. Для гри в лазертаг гравці отримують пов’язку на голову з датчиками та спеціальну гвинтівку, здатну стріляти інфрачервоним променем, невидимим для ока. При попаданні – датчики спрацьовують та вібрують. Гра в лазертаг у Луцьку є повністю безпечною та безболісною, тому можна грати навіть маленьким дітям з 6 років.