Як луцькі «сонячні» діти відпочивали у казковій Болгарії. ФОТО

09 Серпня 2020

«Досі не віриться, що нашій "сонячній" компанії вдалося цьогоріч відпочити у казковій Болгарії», – розповідає голова ГО «Національна гідність» Олена Балабаш. Попри перешкоди, їй вдалося організувати незабутню морську подорож для луцьких «сонячних» дітей.

Про відпочинок на Сонячному Березі Олена розповіла «Таблоїду Волині».

1

«На заваді нашій поїздці, яку я почала організовувати ще з січня, були постійні карантинні обмеження. Починаючи з червня ми п'ять разів переносили дату нашого виїзду. І ось нарешті кордони відкрили! З великим хвилюванням ми вирушили у довгоочікувану подорож. Хочеться зазначити, що карантинний відпочинок має свої переваги. По-перше, на кордоні зовсім немає черг з автобусів; по-друге, дорогі готелі знизили вартість путівок, і це дало можливість багатьом туристам за помірну ціну відпочити по-королівськи. А ще завдяки нашій команді усі, хто відпочивав на Сонячному Березі мали можливість послухати українські народні пісні, помилуватися майорінням жовто-блакитних прапорів та красою національного вбрання.

1

Безмежно тішуся тим, що вперше зі мною в таких гарних умовах з насиченою програмою змогли провести ці незабутні два тижні мої «сонячні» друзі. Наша щира, весела, неповторна компанія волинян запам'яталася усім мешканцям готелю яскравими образами, тематичними вечірками, цікавими розвагами, ініційованими мною, а також запальними дискотеками, іграми дарц, водним поло, груповими заняттями з аеробіки, фітнесу, турнірами з тенісу, футболу, які щодня нам дарували чудові аніматори. Важливою складовою повноцінного відпочинку є харчування all-inclusive, яке ми й обрали.

Потішило нас і липнево-серпневе море, що завжди було чистим і теплим. Іноді спокійним, іноді грайливим і навіть бурхливим. Хороша компанія, чудовий готель, цікаве дозвілля, смачне харчування, яскраве сонечко, надійний перевізник зробили наш відпочинок незабутнім! Заряджені позитивом ми повернулися до дому, щоб робити щасливим інших!».