Майбутні зірки футболу отримали перші гонорари

12 Листопада 2015
Кращі вихованці футбольного клубу «Волинь» отримали сертифікати на стипендії, а їх батьки впевненість у майбутньому своїх дітей. Це стало можливим завдяки підписаному меморандуму про співпрацю між Фондом Ігоря Палиці «Новий Луцьк» та дитячо-юнацькою школою ФК «Волинь». Дійство відбулося 12 листопада в конференц-залі стадіону «Авангард».

Першим слово взяв наставник юних дарувань Андрій Коротаєв, який як ніхто інший знає потреби своїх вихованці. «За 4 роки міська влада ні разу не йшла на зустріч. Зараз ситуація змінилася завдяки фонду. Відтепер наш стадіон виглядатиме по-новому», – зауважив тренер майбутніх зірок футболу.

[caption]
Першим слово взяв наставник юних дарувань Андрій Коротаєв, який як ніхто інший знає потреби своїх вихованці[/caption]

Виконавчий директор фонду «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк був вражений тим, з якою зазвятістю тренери «вибивали» гроші для своїх вихованців. «Більш наполегливих людей, які вболівають за здоровий спосіб життя у нас не було. Ми кажемо, що даємо 15 стипендій. Давайте 15, але нам треба 20», – розповів директор фонду.

[caption]
Виконавчий директор фонду «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк був вражений тим, з яким зазвяттям тренери «вибивали» гроші для своїх вихованців[/caption]

Згодом Олександр Товстенюк, Віталій Кварцяний та Андрій Коротаєв підписали меморандум про співпрацю до 2020 року. Угода дасть змогу тренерам та вихованцям «Волині» бути впевненими у фінансуванні футбольного клубу.

«Щоб ви не думали, що ми лише «прилипли» за футбол. Ми за весь спорт високих досягнень. Я був у всіх містах і ніде такого не бачив», – заявив президент футбольного клубу Віталій Кварцяний. Відкинув очільник «Волині» і звинувачення у тому, що робота фонду «Новий Луцьк» приурочена виборам. «Це все робилося не спеціально під вибори, а заздалегідь. Приходять бабусі, їм теж допомагають», – зауважив Кварцяний.

Свою порцію радості отримали і винуватці свята: двадцять юних футболістів отримали сертифікати на стипендію з рук Олександра Товстенюка та Віталія Кварцяного. На завершення заходу щасливі присутні зробили фото на згадку.

[caption]
Президент футбольного клубу Віталій Кварцяний[/caption]
[caption]
Виконавчий директор фонду «Новий Луцьк» Олександр Товстенюк[/caption]
[caption]
Згодом Олександр Товстенюк, Віталій Кварцяний та Андрій Коротаєв підписали меморандум про співпрацю до 2020 року[/caption]
[caption]
Стипендіальні сертифікати чекають на власників[/caption]

Читати ще