Чиновник обурився, як обійшлися з іноземцями в луцькому ресторані

11 Березня 2016
Начальник департаменту інфраструктури і туризму Волинської облдержадміністрації Іван Мирка став свідком неприємного інциденту. Запросивши офіційну делегацію на обід у ресторан «Срібні лелеки», чиновник стверджує, що не встиг занести верхній одяг в гардероб, як компанію ледь не вигнали.

«Цікаві речі відбулись зі мною в «Срібних Лелеках». Сьогодні приїхали білоруські партнери на зустріч із реалізації спільних проектів. Питання місця зустрічі якось сфокусувалось на комплексі «Срібні Лелеки», адже заклад є членом Туристичного альянсу міста Луцька», – розповів на своїй сторінці у Facebook Іван Мирка.

«Сіли за столиком, взяли кави... поки я вішав свій верхній одяг, їх ледь не вигнали з ресторану... Сказали: чого сидите? замовляйте щось або ідіть... Якась біда...» – обурився чиновник.

Також він зазначив, що для роз’яснення ситуації просив підійти адміністратора, проте із 13.00 до 14.20 ніхто так і не підійшов.

Цікаві речі відбулись зі мною в Срібних Лелеках.Сьогодні приїхали білоруські партнери на зустріч по реалізації спільних...

Опубліковано Myrka Ivan 11 березень 2016 р.


Адміністратор закладу відмовилася прокоментувати «Таблоїду Волині» ситуацію, лише натякнула, що чиновник розповів не повну історію.

«Нехай би згадали всю ситуацію, і розказали про поселення теж», – порадила адміністратор, даючи зрозуміти, що делегація не просто зайшла на зустріч до закладу.

Читати ще