«Що ви з нами робите»: симфонічний рок-оркестр «BREVIS» у Луцьку

19 Квітня 2016
Рівненський симфонічний оркестр BREVIS, який виконує рок-хіти у власному аранжуванні, презентував у Луцьку «Рок-Весну». Програма - абсолютно нова.

Лучани почули х в Палаці культури міста Луцька.

На сцені звучали «Еnglishman in New York» Стінга, «Everything I do (I do it for you)» Брайана Адамса, «Free love» Depeche Mode, «Вring me to life» Еvanescence, а також всесвітньовідомі хіти Soulsavers, AC/DC, Beatles, Guns-n-Roses, Gary Moore, Robbie Williams, John Newman, System of a Down, Metallica, Bon Jovi, Slipknot.

диригент.

Він ритмічно та харизматично пританцьовував на сцені, багато говорив та жартував, чим щоразу викликав зливу оплесків глядачів.

«Якщо не розіб'єте зал - поїдемо додому», - жартома погрожував Фіськов.

[caption]
Харизматичний Геннадій Фіськов постійно веселив та "запалював" публіку[/caption]

Та відпускати музикантів лучани не хотіли, тому тричі викликали їх «на біс».

«Луцьк, що ви з нами робите?», - вигукнув диригент.

Крайньою композицією «BREVIS» просто «добили» луцьку публіку. Адже це була «We Will Rock You» Queen, в якій солісти в кінці замінили слова у приспіві на «Слава Україні!».

«Прекрасно! Ми старшого віку, але нам дуже сподобалося. Шкода лише, що в піст, але хто постить, хто не постить. В загальному супер! Ми просто в захваті!», - поділилася враженнями лучанка Ніна Гупало, яка прийшла на концерт із подругою по клубу «Неспокійні серця».

[caption]
Публіка була в захваті від рівненських музикантів[/caption]

Нагадаємо, симфонічний рок-оркестр «BREVIS» створений в Рівному у 2004 році. Не зважаючи на порівняно молодий вік, колектив відомий цінителям музики не лише Рівного, а й за його межами в Україні та за кордоном.

Репертуар колективу – це справжній ексклюзив: симфонічне виконання творів рок-гуртів та рок-виконавців. Хіти легенд року у виконанні симфонічного оркестру створюють неймовірні відчуття довершеності й водночас вражають новизною звучання завдяки цікавому аранжуванню, здійсненому керівником оркестру Геннадієм Фіськовим.



























Читати ще