Луцька інстаблогерка поділилася порадами щодо схуднення

13 Липня 2019

Луцька бізнесвумен та інстаблогерка Ірина Дищаковська, відома в мережі під ніком @iradi_, поділилася порадами щодо схуднення.

За її словами, досі топ питань у Direct — «як схуднути», «порадьте дієту», «як накачати ту чи іншу частину тіла».


«Круто, що я змогла змотивувати таку кількість людей до дій. Але вперше чергу я робила це для себе. Можливо в цьому і є весь секрет. Не комусь щось довести, не вразити когось, не для хизування, не на спір, а для себе. Бо я знаю, що усі мої мрії здійснюються, саме тому, я вирішила взятись власне за тіло», – каже Ірина.


Тим, хто хоче схуднути, дівчина радить розпочати з таких речей:

- Вирішити чесно чи ти справді цього хочеш? Якщо так, берись за справу «во все тяжкие» (жарт, але з долею правди)
- Обрати зручний вид фізичної активності, АЛЕ! регулярно і на постійній основі, без відмазок і т.д. Фітнес, зал, йога, танці, боротьба, будь-що, що спалює ккал. Ірина тренується 5-6 раз на тиждень
- Обрати комфортне для себе харчування у помірних дозах. Загальний калораж має бути меншим за кількість енергії, яку витрачаєш (формула є в інтернеті, або шукай на сторінці). Будь ласка, забудь про дієти, будь-які обмеження провокують протилежне. Завжди настане момент зриву((
- Підключи посилений догляд над собою. Відображення у дзеркалі, яке тобі довподоби — завжди мотивує на нові звершення. Так було з моїм нарощеним волоссям, новими тату і засмагою:) (вір не вір, але це працює)
- Розслабся і навчись чекати/ Результат настає завжди і часто зненацька:) прокинулась вранці і прес.