Співачка з Луцька розповіла 10 приголомшливих історій про журналістику

06 Червня 2018

Вокалістка гурту «АССА» Тетяна Власова з нагоди Дня журналіста поділилася добіркою веселих фактів про свою минулу кар’єру в ЗМІ.

Перша робота, стреси і розчарування, сон на прес-конференціях та багато іншого серед буднів акул пера – веселий допис Тетяна розмістила на сторінці у Фейсбуці.

***

2. Опинившись на факультеті журналістики Львівського національного університету ім.Франка, я подумала, що навчання навчанням, а практикуватись треба вже. І пішла працювати. На третьому курсі поїхала на практику в Київ, там і залишилась. Тож поки мої однокурсники у Львові вивчали теорію, я вже була столичним журналістом у президентському пулі. На факультеті з'являлась тільки на сесіях, і то ненадовго. Дякую викладачам за розуміння.

4. Якось я заснула на прес-конференції тодішнього президента Віктора Ющенка. Вона проходила влітку в обідню пору, на сонці, а Віктор Андрійович говорив, розумієте, трохи монотонно. Я тоді дуже мало спала (журналісти, ну вам же це знайомо), тому одягла темні окуляри і трохи відключилась.

5. Іншим разом я заснула на концерті Prodigy в Палаці спорту. Виявляється, якщо довгий час спиш по кілька годин на добу, панк-музика може бути чудовою колисковою. Було б, звісно, цікаво, якби я колись заснула під час інтерв'ю, але тут ні, завжди стримувалась, навіть не позіхала.

8. Одна відома співачка колись подзвонила мені і сказала, що я зламала її життя. Я потім довго плакала, хоча не мала жодного стосунку до статті, яка вийшла в нашій газеті про цю артистку. Collective responsibility в дії.

10. Журналістика подарувала мені людей, завдяки яким я досі не розчарувалась у цій професії, хоча давно з неї пішла. І це, мабуть, моє головне надбання у цій сфері. Ну і ще стресостійкість, звісно ж. Зі святом, колеги! Будьте, будь ласка, чемними і відповідальними.

Читати ще