Лучанам відкрили секрети розвитку Instagram-сторінок

05 Березня 2018

Текст і фото: Христина ПРОЦИК

«PerfectBusinessSchool», які вже вдруге проводять у Луцьку революційну для нашого міста інстаграмну подію. На відміну від попереднього натхненного PublicTalk з відомими українськими блогерами, цього разу говорили про секрети цієї мережі, якими не ділиться ніхто.

сторінку про його секрети, осягнення яких допомагає розвитку особистого чи бізнес-профілю.


. Важливо, що Яна пише коротко й доступно, нічого зайвого й тільки по суті – можливо, в цьому і полягає її успіх?

«Мені багато хто каже: «Як ти можеш віддавати стільки інформації безкоштовно?». Напевно, в цьому і є мій секрет успіху. Я багато віддаю і люди це цінують, слідкують за цим. Я ніколи не дозволяю собі робити інтригуючі заголовки для того, щоб розповісти інформацію з розряду «капітан очевидність», тому що мені здається це очевидним обманом»,– переконана Яна.

, оформлення профілю, реклама, статистика, робота з блогерами, безкоштовні методи просування та ін. Такі знання точно допоможуть розвинути як особисті профілі, так і бізнес-сторінки.

Безкоштовні методи просування, які рекомендує блогерка:

  1. Масслайкінг/фолловінг
  2. Комментинг
  3. Хештеги, геотеги
  4. )
  5. Марафони, конкурси, квести
  6. SFS
  7. Рекомендації


Яна неодноразово наголошувала, що секрету й рецепту успіху розвитку сторінки немає – усе залежить від вас і полягає у кропіткій щоденній праці. А ще важливо діяти за принципом цієї мережі, її концепції:

«Проблема більшості інста-магазинів, що вони ставлять собі мету заробити, спершу і я така ж була. Але це неправильно! Зрозумійте, Instagram – це соцмережа, не інтернет-магазин чи барахолка і навіть не сайт. Люди не прийшли сюди купувати в принципі. Вони прийшли поспілкуватися, надихнутися, на інших подивитися і щось цікаве дізнатися. А купівля – це побічний ефект. Тому якщо будете рухатися і працювати згідно концепції цієї платформи, тільки тоді ми можемо говорити про досягнення цілей».

популярний тому що передає людям живі емоції й головне дозволяє підглянути за життям інших – те, що люблять всі. Тому, якщо ви хочете, аби ваш акаунт став популярним ви мусите хоч трохи ділитися своєю особистістю: розповідати думки, різні історії, ваші емоції. Адже те ким ви є і є те, чим потрібно ділитися. Тільки тоді людям буде цікаво слідкувати за вами. Контент вашої сторінки має бути корисним, цікавим, актуальним, яскравим, живим і, звісно, справжнім.



,за порадами Яни,поставте собі кілька запитань (неважливо чи це бізнес-сторінка чи особистий профіль):

  1. Чим я відрізняюся?
  2. Чому мені повинні довіряти?
  3. Чому саме у мене мають купити цей товар/послугу/інформацію?
  4. Чим я можу сподобатися?
  5. Яку проблему я вирішую?

Якщо ви не знатимете відповіді на ці запитання, то люди і поготів не знатимуть, що робити на вашій інста-сторінці. Більше порад і секретів шукайте в інста-блозі Яни, де вона і надалі активно ділититься порадами.

».