У Луцьку презентували виставку картин для дорослих

20 Січня 2017
Луцька художниця Марічка Островська презентувала чергове втілення свого художнього проекту розмальовок 18+ під назвою «БезГрішні».

На презентації виставки, що відбулась у четвер, 19 січня у Галереї мистецтв Волинської спілки художників, зібралися люди абсолютно різного віку.

Саме це вкотре переконало авторку у правильності своїх тверджень про природність тілесної теми і про її зрозумілість для усіх людей.

Відверті картини художниця оформила на тлі хоругв, аби ще більше підкреслити синтез духовної і тілесної любові. А загалом, розповідає, що на них закарбовані не просто окремі сексуальні сцени, а постійне циклічне перетворення любов тілесної та духовної любові.

«Це ж те, чим кожен з нас займається, те, що кожен із нас безумовно розуміє. Саме тому я вважаю, що у цьому немає нічого сороміцького, нічого забороненого», - переконує мисткиня.

На відверту виставку доньки навіть завітала її мама, бо теж вважає обрану тему природною, а картини Марічки – особливими та неповторними.

В майбутньому мисткиня планує видати свої картини, як антистресову розмальовку для дорослих. А гості виставки вже зараз запевняють, що таке видання матиме шалений успіх.































Читати ще