20 серпня: скажена мама-месниця, найвідоміші моделі ХХL та красуня Марина Майко

20 Серпня 2018

Цього дня 1741 року першим російським мореплавцем капітаном-командором Вітусом Берингом було відкрито Аляску. У 1896 році в Києві відбулось освячення кафедрального собору святого Володимира.

1980 року міністерство зв'язку УРСР віддало розпорядження про глушіння радіостанцій «Голос Америки» (США), «Бі-Бі-Сі» (Велика Британія) і «Німецька хвиля» (ФРН).

1996 року президентом США Біллом Клінтоном встановлена мінімальна заробітна плата в країні — 5,15 доларів за годину.

.

» Марина Майко.




Читай також: ШО-У-ШАФІ МЕНЕДЖЕРА ІВЕНТ-АГЕНЦІЇ «SARAFAN NE RADIO» МАРИНИ МАЙКО

«Таблоїд Волині» вітає іменинниць зі святом та зичить, аби ваша краса, розум, харизма і талант завжди були прикладом для наслідування, аби все задумане вдавалось, а життя навколо наповнювалось лише яскравими барвами!

ПОГОДА В ЛУЦЬКУ:

Ранок у Луцьку буде безхмарним, і до кінця дня небо лишатиметься ясним. Без опадів.


Народний прогноз погоди:

20 серпня вшановується пам'ять святого Марина воїна; преподобного Пимена Печерського. У народі існувала така приказка відносно цього дня: «Пимени-Марини – не шукай у лісі малини». З цього дня закінчуються літні грози і починається листопад берези. У минулі часи помітили, якщо у цей день лелеки готуються до відльоту, то осінь буде холодною.

МЕЛОДІЯ ДНЯ: TARABAROVA - МАНІФЕСТ

візуалізувала свою пісню-меседж.

– маніфест, заклик мільйонів людей вірити в себе, не боятися змінювати своє життя, втілюючи мрії, і, обов'язково, – бути щасливим.

Знімати довелося у найпрохолодніший день весни за температури -10С. Проте, за словами співачки, незважаючи на 30-годинний знімальний процес і скажений холод, ритми пісні заряджали усіх, а на майданчику панувала піднесена атмосфера.

ФАКТИ ДНЯ:

Ukr.Media.

Пропонуємо вам помилуватися найвідомішими моделями «плюс сайз», які впевнено завоювали світові подіуми:

Ешлі Грем



Кендіс Хаффин



Луїс О'райлі




Прешес Лі




Деніз Бідо




Тара Лінн




Філомена Квао



Надя Абулхосн



КІНО ДНЯ: М'ята

Райлі Норт (Дженніфер Гарнер) приходить до тями після коми. Її чоловіка та дочку вбили, а вона дивом залишилася жива. Але героїню чекає розчарування: злочинці змогли втекти від правосуддя. Райлі, більше не сподіваючись на поліцію та суддів, вирішує сама знайти вбивць та помститися. Витративши на підготовку кілька років, вона одержима бажанням помсти, повертається в рідне місто і стає справжнім знаряддям вбивства.

США.

П'єр Морель.

.

Peppermint.

Дженніфер Гарнер, Річард Кебрал, Джон Галлахер мол., Джон Ортіз, Метод Мен, Енні Ілонзе та інші.

ФОТО ДНЯ:

Автор: Володимир Яковлєв


ЦИТАТА ДНЯ:


Читати ще