Запеклі бої та пояс чемпіона: що відбувалося на міжнародному бійцівському турнірі у «Стоп-кадрі».ФОТО, ВІДЕО

28 Жовтня 2019

Фото: Лідія КОЖЕВНІКОВА

Безкомпромісні поєдинки за участю спортсменів з Італії, Грузії, Білорусії та України 27 жовтня відбулися у луцькому арт-кафе «Стоп-кадр», що в РЦ «Адреналін Сіті».

«PRIDE» – міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств серед професіоналів, що відбувається під егідою Ліги ММА «PROFC-Ukraine». Цього разу проведення змагань стало особливим для луцьких бійців, адже саме в цей день клуб бойових мистецтв «PRIDE», очолюваний головним організатором турніру Олександром Кулаковим, святкував свій День народження.

Подивитися ефектні бої та повболівати за своїх фаворитів прийшло чимало глядачів: спортивна подія зібрала у стінах арт-кафе безліч дорослих та юних любителів ММА.

Переможці запеклих поєдинків отримали унікальні чемпіонські пояси турніру. Серед них – представник клубу «MAXIMUS» Олексій Булай (Лазурне), боєць клубу «Гепард» Вадим Сакал (Тульчин) та інші.

Що відбувалося на ефектному турнірі з ММА у Луцьку – дивіться на фото «Таблоїда Волині»:





















***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

1
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter