Волинський священник з родиною відкрив велосезон. ФОТО

22 Червня 2020

Волинський священник Валентин Марчук із дружиною Оленою активно пропагують здоровий спосіб життя. Вони стежать за харчуванням, відвідують спортзал, намагаються долучати до активного відпочинку своїх дітей та надихати прикладом всіх інших. Днями відома родина відкрила і сімейний велосезон.

Фотодоказом священник поділився на своїй сторінці у фейсбуці.

«Велосипед — це не просто засіб пересування. Виявляється, він може принести велику користь нашому здоров'ю! Їзда на цьому «залізному коні» - це відмінне навантаження. Адже регулярне катання на велосипеді зміцнює м'язи ніг, підвищуючи їх витривалість, покращує роботу серцево-судинної і дихальної систем. Під час тривалих велосипедних прогулянок наші легені змушені працювати в повну силу, а кров збагачується киснем, поступаючи в мозок та інші органи.

P.S. Щоб зберегти бадьорість духу, потрібно підтримувати бадьорість тіла. Але і в цьому випадку потрібна обмовка. Турбота про зовнішній вигляд, як ми знаємо, не повинна займати всі думки православного, заважати його звичайним справам і особливо духовному життю», – зазначив отець.


0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter