У Луцьку стартує чемпіонат міста з баскетболу серед школярів. ФОТО

11 Грудня 2019

В обласному центрі Волині стартує чемпіонат міста з баскетболу серед учнів 5-8-х класів – «Шабля». Перший тур змагань відбудеться вже в четвер, 12 грудня.

Змагання відбуватимуться в нашому місті вже втретє. Цього року участь в чемпіонаті візьмуть 15 шкільних команд, кожна з яких матиме свою оригінальну назву. Цікаво, що в цьому сезоні у «Шаблі» візьме участь і команда дівчат, яка представлятиме ЗОШ № 22.

Загалом, суперники будуть поділені на три групи по п'ять команд у кожній. Медалі між собою розіграють переможці кожної групи. Протягом сезону буде визначено три ігрових дні. Фінал змагань організатори планують на квітень 2020 року.

Вже традиційно на учасників чемпіонату чекають не лише поєдинки, а й захопливі тренування та майстер-класи із гравцями БК «Старий Луцьк-Університет». Як і минулоріч, кращі команди та гравці отримають медалі та подарунки.

Цьогорічний турнір стартує на майданчику ЛНВК «ЗОШ № 24 – технологічний ліцей». Початок у четвер, 12 грудня, о 12:00.

Чемпіонат «Шабля» відбуватиметься за підтримки Департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради, БК «Старий Луцьк-Університет», компанії «Промбудсфера».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПОЯСИ, МЕДАЛІ ТА ПОДАРУНКИ: ЮНИХ БОРЦІВ З ЛУЦЬКА ВІДПРАВИЛИ ПІДКОРЮВАТИ СВІТ. ФОТО






1
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter