«Шаную воїнів»: лучан кличуть на патріотичний забіг

16 Вересня 2020

У Луцьку відбудеться Всеукраїнський патріотичний забіг з легкої атлетики «Шаную воїнів, біжу за Героїв України!».

Управління у справах молоді та спорту Волинської облдержадміністрації запрошує усіх бажаючих приєднатися до Всеукраїнського патріотичного забігу з легкої атлетики в пам’ять про загиблих воїнів, який відбудеться у Луцьку 26 вересня, йдеться у дописі на сайті ВОДА.

Забіг розпочнеться о 10:00 на Театральному майдані й відбудеться на дистанції 1,2 км за маршрутом Театральний майдан – проспект Волі – перехрестя вулиці Шопена і проспекту Волі – Театральний майдан.

«Мета забігу – запровадження щорічної традиції вшанування пам’яті полеглих воїнів, що віддали своє життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України. Саме цього дня, під час проведення забігу, кожен учасник вкотре зможе пригадати свого друга чи подругу, брата чи сестру, батька чи матір, чоловіка чи дружину, сина чи доньку, які більше ніколи не матимуть можливості пробігти під блакитним небом України, але які назавжди залишаться у пам’яті нашого народу Героями. Кожен учасник зможе вшанувати пам’ять полеглих героїв, таким чином подякувавши та висловивши підтримку близьким наших воїнів, об’єднанню ветеранів та діючим військовослужбовцям, службовцям сектору безпеки та оборони України, волонтерам та свідомим громадянам, які бережуть цінності української державності та незалежності», – йдеться у дописі.

Зареєструватися на спортивне дійство можна за посиланням до 09:00 23 вересня.

Той, хто бажає присвятити забіг конкретній особі, має вказати її ім’я, прізвище та по батькові. Обов’язково необхідно заповнити поле в анкеті «електронна адреса»: кожному зареєстрованому учаснику надішлють листа з номером та ім’ям загиблого, за якого він здійснює забіг.

Видача номерів відбуватиметься з 9:00 до 9:55 на Театральному майдані.

За детальнішою інформацією звертатися за номером 0332 23 41 12 (Провідний спеціаліст Управління у справах молоді та спорту облдержадміністрації Оксана Зуйко).


0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter