Прокачка. День 12. Тренування від Тетяни Чахрайчук

13 Квітня 2020

Карантин – не привід забути про спорт та здоров'я. А ще зовсім скоро літечко і, маємо надію, що хвороби відступлять, а всі ми зможемо вирушити на море чи на озера, позасмагати на сонечку та похлюпатись у теплій водичці.

А щоб на пляжі ви почувалися королями і королевами та не соромилися одягати купальник, «Таблоїд Волині» пропонує вам пройти нашу Прокачку!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПРОКАЧКА. ДЕНЬ 11. ТРЕНУВАННЯ ВІД НАТАЛІЇ САЧКО. ВІДЕО

Протягом 30-ти днів 30 кваліфікованих тренерів даватимуть поради щодо тренувань в домашніх умовах. Уся 30-денна програма буде розміщена на листівках, які ви можете роздруковувати, або ж зберігати собі для нагадування.

День дванадцятий – комплекс для створення «королівської постави» від Тетяни Чахрайчук.

Протипоказання: не виконувати людям, які мають протрузіі, грижі, травми хребта!

1. Легка розминка суглобів.

2. Лягаємо на килимок. Руки та стопи на рівні плечей, лікті притиснуті до тулуба. Робимо вдих, на видиху піднімаємо корпус, маківка тягнеться вгору, лопатки зведені. В такому положені знаходимось 20-30 с.

3. Підйом корпуса зі скручуванням в сторони. Лежачи на килимку, піднімаємося на руках (вдих), скручування вправий бік (видих), опускаємось (вдих) через центр, підйом скручування в лівий бік (видих). По 10 разів в кожний бік.

4. Скручування із захватом ноги. Лежачи на килимку, беремось рукою за однойменну стопу, піднімаємо корпус вгору (на видиху) і повільно опускаємо вниз (вдих). По 10 разів на кожну сторону.

5. Утримання в скручуванні. Лежачи на килимку, захоплюємо руками різнойменні ноги, витягуємо ногу вгору (видих), робимо паузу в верхній точці, опускаємо вниз (вдих). По 10 разів на кожну сторону.

6. Витягування в скручуванні. Зігнутою в лікті рукою спираємося на килимок, другою тримаємося за щиколотку, піднімаємо корпус вверх (видих), опускаємося вниз (вдих). По 10 разів на кожну сторону.

Скажіть «ні» сутулості!


3
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter