​Луцький тренер розповів, як смачно їсти і не набирати вагу

25 Жовтня 2017
Для учасниць луцького проекту перетворень «Зміни себе за 8 тижнів» час змін минув активно, непросто, по-новому, але дуже непомітно. На останньому тижні традиційну уже зустріч з учасницями провів тренер-методист Віталій Чирук.

Він відповів на питання, які найбільше хвилювали дівчат, та поділився рекомендаціями щодо правильного харчування і навантаження у спортивному залі. Учасниць тривожило, як зберегти результат, втримати вагу і продовжити худнути далі. Звісно ж, не обійшлося без питань про те, коли вже можна буде їсти тортики, смажену картоплю, випічку та інші ласощі.



Тренер розповів, що іншого методу втримати вагу, окрім спорту і правильного харчування, просто не існує, а тому порадив і надалі дотримуватися тепер уже звичного раціону.



«Взимку скидати вагу особливо складно, бо організм у холодний період дуже неохоче віддає «запаси». Саме тому важливо не відійти від основ правильного харчування, тим паче, що і взимку є вдосталь смачних і поживних продуктів. На жаль, корисну готову їжу неможливо купити у супермаркетах так, як бургер чи локшину швидкого приготування, але правильне харчування дуже дисциплінує, вчить планувати раціон на день і брати з собою повсюди домашню їжу», – зазначив тренер.

Втім, поділився Віталій і дуже смачним секретом: раз на 7-14 днів можна влаштовувати собі маленьке «свято живота», так званий «Cheat meal». У цей день дозволяється їсти усе, чого особливо хочеться, зберігаючи, звісно ж, межі розумного.



«Це такий фактор психологічного комфорту. Якщо ти знаєш, що, припустимо, у неділю з’їси шматочок улюбленого тортика, то весь тиждень будеш спокійно їсти запечені овочі і нежирне м'ясо. Такі заплановані в режимі маленькі свята, які не зможуть суттєво нашкодити результату, допомагають не зірватися по-справжньому і надовго», – поділився Віталій.

Дівчата, до речі, справедливо зазначили, що усі новорічно-різдвяні свята відбуваються саме з інтервалом у 7 днів, а тому можна буде без жодного стресу святкувати не лише із задоволенням, а й із користю.



Крім цього, тренер порадив трохи усім, хто 2 місяці інтенсивно тренувався щодня, трохи зменшити навантаження, аби дати змогу організму відновити сили. А щоб ні в кого не з’явилося бажання покинути заняття спортом, усі учасниці отримали подарункову знижку на абонемент у тренажерний зал чи фітнес у «Спорт Лайн».




Маленьке «свято живота» та насолода від змін уже чекає учасниць попереду, а поки вони старанно виконують усі настанови тренерів, аби до традиційного «випускного» на проекті виглядати приголомшливо. А найяскравіші результати перетворень за 8 тижнів «Таблоїд Волині» покаже уже зовсім скоро!



0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter