У Луцьку стартував всеукраїнський боксерський турнір

04 Грудня 2015

Понад 250 боксерів з різних куточків України приїхали до Луцька, аби довести свою силу та вміння на рингу. Визначити кращих із кращих спортсменам допоможе турнір пам’яті Василя Лотоцького, що відбуватиметься протягом 3-5 грудня у спортивно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті».


Перші боксерські сутички та церемонія відкриття турніру відбулися у четвер, 3 грудня. Урочистості розпочалися з маршу спортсменів, який фінішував навколо рингу, аби учасники змагань могли послухати численні привітання та віддати шану загиблому герою Василю Лотоцькому.


Після цього, слово для привітання взяли почесні гості дійства. Голова комітету фізичної культури та спорту Луцькради Юрій Волинець висловив сподівання, що турнір організували не заради «галочки», а боксери-учасники дійства виростуть справжніми чемпіонами.


Посадовці подякували матері та сестрі Василя Лотоцького за виховання Героя. Очільники спортивних закладів розповіли, що очікують перемоги найсильніших, але все ж вболіватимуть за своїх вихованців.


Коли закінчилася слова та привітання спортсмени перейшли до справи. На рингу пролилася перша кров. Були і перші розчарування. Фінальні бої турніру та підсумки змагань відбудуться у суботу, 5 грудня, у спортивно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті».

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter