Як кращі пілоти світу готуються до драйвових перегонів у Луцьку. ФОТО

22 Червня 2019

Фото: Макс ТАРКІВСЬКИЙ
Текст: Аліна ХОЛБАН

Пронизливе ревіння моторів, запальна музика та ефектні перегони на максимальній швидкості – у Луцьку 22 червня стартував другий день наймасштабнішої авто-мото-спортивної події – Чемпіонату з мото-дрег-рейсингу.

Динамічні перегони вже вдруге влаштовують на військовому аеродромі поблизу Луцька. З самого ранку учасники змагань та їхні помічники готують свої автомобілі до вирішальних змагань. На трасі вже відбуваються кваліфікаційні заїзди, тож першим глядачам, які прийшли вболівати за улюблених пілотів вже є на що подивитися.

Окрім Чемпіонату України з мото-дрег-рейсингу на гостей другого дня чекає Професійна Українська дрег-рейсинг серія PROUDRS, BELSHINA DRAGRACING PRO COMPETITIONS OF UKRAINE.

На другий етап змагань завітало понад 50 ТОП-пілотів з різних куточків світу. Один з них, чемпіон Польщі Мартін Блаут, вже вдруге приїздить до Луцька.

«Цього року у Луцьку зібралося дуже багато пілотів, яких Україна ще не бачила. Тут чемпіони з Німеччини, Польщі, Латвії, Молдови… Тому, якщо пощастить з погодою, перегони будуть дуже гарячими», – каже Інна Куца, одна з організаторок.

На території аеродрому побудували 20-метрову сцену та встановили великий екран. Також тут діє фуд-корт.

Незабаром на глядачів чекає офіційне відкриття змагань, розіграш призів та вражаюче дріфт-шоу.

































***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу [email protected].

1
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter