Екс-лучанка Довгополюк зіграє проти рідного волейбольного клубу

11 Грудня 2015
Волейбольний рік луцька жіноча команда «Континіум-Волинь-Університет» закриє домашнім туром проти запорізької «Орбіти».

У цій парі фаворитом експерти вважають «Орбіту». В останніх двох турах підопічні Ігоря Філіштинського вдома розгромили чернігівський «Педуніверситет» та тернопільську «Галичанку». В лучанок статистика дещо гірша: минулий тур луцький «Континіум» пропустив через небажання грати в прифронтовому «Сєвєродонецьку» і отримав технічну поразку; перед цим команда Богуслава Галицького двічі програла п’ятикратному чемпіону южненському «Хіміку».

Родзинкою зустрічі стане вихід на майданчик екс-лучанки Анни Довгополюк у складі гостей. У складі ВК «Континіум-Волинь-Університет» Анна двічі вигравала Кубок України та двічі ставала срібною призеркою Суперліги. Тепер дівчина хоче здобувати нові трофеї зі своєю новою командою.

«У нас є серйозні завдання на сезон, і ми будемо їх виконувати. Зараз ми йдемо третіми, але остаточні місця розподіляться у Фіналі чотирьох. Мені імпонує стиль гри «Орбіти», стараюсь втягуватись. Порівняно з «Волинню», тут інакша схема гри, тут все на швидкості. З нетерпінням чекаю матчу у Луцьку. Цікаво буде зіграти проти свої колишньої команди. Будемо старатися тільки перемогти. Адже всі суперники є однакові», – розповіла Довгополюк.

Матчі сьомого туру Суперліги між луцькою та запорізькою командами відбудуться у п’ятницю, 11 грудня, о 18:00 та в суботу, 12 грудня, о 12:00. Місце зустрічі: зал ОДЮСШ (м. Луцьк, вул. Шевченка, 3).

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter