Спортсменки з Волині змусили латвійців плакати

18 Травня 2022

Волинська дівоча команда волейболісток вразила колег з Латвії не лише спортивною майстерністю, але й патріотизмом.

Молодіжний склад жіночої волейбольної команди суперліги «Волинь університет Луцьк» з 27 березня постійно перебуває у Латвії. Головний тренер волейболісток Богуслав Галицький розповів, що латвійська волейбольна спільнота запропонувала його вихованкам не просто прихисток на час війни, але й створила усі умови для тренувань і, навіть, дозвілля, повідомляють на фейсбук-сторінці Волинської облради.

«Я спокійний за них. Вони не тільки у безпеці, але й у гарній спортивній формі. Наші латвійські друзі усе для цього зробили: надали тренувальну базу, придбали форму, харчують, піклуються, організовують не тільки спортивні змагання, але й дозвілля дівчат. Я неймовірно їм вдячний», - зауважив наставник.

Він також додав, що волинянки вчора здобули блискучу перемогу у товариському турнірі з трьома латвійськими командами у місті Єкабпілс. Після нагородження дівчата не полишили майданчик, а розгорнули національний прапор і заспівали «Українську лють» Христини Соловій. Дослухаючись до слів пісні «Одного ранку, ще й на світанку земля здригнулась, і враз закипіла наша кров. Ракети з неба, колони танків, і заревів старий Дніпро», глядацькі трибуни аплодували стоячи та зі сльозами на очах.

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter