Бійці клубу «Garda» представлять Волинь на змаганнях у Івано-Франківську

09 Квітня 2019

Потужна команда бійців спортивного клубу «Garda» представить Волинь на другому етапі Чемпіонату з джіу-джитсу в Івано-Франківську – Ivano-Frankivsk Jiu Jitsu championship gi/nogi.

Змагання є одним з етапів чемпіонату Ліги Джіу-Джитсу України, які відбуваються у різних містах України.

Нагадаємо, що на першому етапі чемпіонату Garda-команда за результатами проведених боїв здобула 10 призових місць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЛУЦЬКІ БІЙЦІ ВИБОРОЛИ ЧОТИРИ МЕДАЛІ НА ЧЕМПІОНАТІ UNC. ФОТО

Цього разу клуб представлять на змаганнях 25 кращих бійців. Кістяк збірної формуватимуть діти, проте також готуються до боїв й декілька юніорів та дорослих.

Участь клубу у змаганнях є можливою завдяки постійній підтримці: Вікторії Шляхтич (компанія «AWG Карс»), Юлії Риковській (компанія «WEST AUTO HUB»), Олексію Шмігелю, родині Маковських та транспортній допомозі Валентина Слуцького (ФГ «Агроком»).

Зважаючи на списки борців, представлених командами-суперниками, найгарячішими обіцяють бути бої у дитячих вагових категоріях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ЛУЦЬКУ ВІДБУВСЯ ТУРНІР З БРАЗИЛЬСЬКОГО ДЖІУ-ДЖИТСУ СЕРЕД ДІТЕЙ. ФОТО

До слова, один з етапів чемпіонату Ліги Джіу-Джитсу України восени відбудеться й у Луцьку. Фінальний акорд змагань передбачений на кінець 2019-го року у Києві.

Додамо, що подібні чемпіонати є важливими сходинками підготовки спортсменів перед виступом на міжнародних стартах, про участь в яких ми детальніше розповімо уже незабаром.

0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter