Арт-терапія, масаж і мінус 12 см у талії: 3 тиждень луцького проекту перетворень

27 Вересня 2017
«О Боже…», – видихають дівчата на останньому підході вправи. «Та ні, мене звати просто Олена», – жартує тренерка Олена Чирук, заряджаючи перед груповими заняттями такою важливою енергією, позитивом і вірою в те, що усе неодмінно вийде.

Кожного вівторка, дня зважування і замірів, учасниці проекту «Зміни себе за 8 тижнів» чекають з особливим хвилюванням, адже з кожним наступним тижнем кілограми усе більше тримають оборону. А ще групове тренування, яке ніколи не буває однаковим і завжди приємно дивує новими вправами та розширенням фізичних можливостей, – це чудова нагода побачитися і поговорити усім учасницям проекту, оскільки у тренажерному залі вони займаються індивідуально.




Дівчата активно підтримують одна одну, діляться секретами приготування смачних і корисних страв, разом тренуються і вчаться тішитися кожному втраченому сантиметру, бо головне запастися терпінням на час повільного, але переконливого схуднення, після якого кілограми не повернуться знову.




Найкращі результати трьох тижнів – це 7 кілограм втраченої ваги в однієї учасниці та мінус аж 12 сантиметрів у талії в іншої.




Аби не збавити темпу схуднення і оздоровлення, при цьому залишаючись активною, енергійною людиною, команда професіоналів проекту працює не лише над коригуванням спортивних занять та способу харчування, а й над психологічним станом дівчат.

Так, у вихідні для них організували зустріч із художницею, арт-психологом, керівницею мистецької студії «Оле-Арт» Ольгою Грицюк.



За допомогою олівців, воскової крейди і кольорового паперу учасницям запропонували створити максимальну концентрацію усіх своїх негативних емоцій, а потім порвати їх на дрібненькі частинки і викинути геть.






Відкритися спершу виходило не в усіх, адже більшість просто малювали красиві картинки свого теперішнього спокійного стану. Однак, невеличка медитація, згадки про родину, друзів, емоції самотності та образ викликали не лише потрібні «малюнки негативу», а й сльози полегшення.





Крім того, Ольга Грицюк запропонувала кожній учасниці розмалювати на власний смак мандалу зернятка, яке проростає з ґрунту, а згодом розказала усім охочим, про що із їхнього життя говорить кожен обраний колір та манера малювання.





За кілька днів після заняття навіть найбільш скептично налаштовані до психологічних практик дівчата розповіли, що справді відчувають у собі внутрішні зміни, спокій і готовність думати не лише про своє оточення, а й про себе.






А після тренувань учасниці насолоджуються відпочинком у сімейному салоні краси «Бамбук», відвідуючи курс професійного антицелюлітного масажу. Кажуть, лежати і худнути – це дуже приємно.



Нагадаємо, «Зміни себе за 8 тижнів» – уже восьмий поспіль проект, організований тренерами спортивного залу «Спорт лайн» Оленою та Віталієм Чирук, який допомагає учасницям схуднути, зміцнити здоров’я та повірити у себе. До того ж, переможниця проекту, окрім красивого тіла, отримає ще й цікаву подорож від туристичної агенції «Join Tour». А учасницям, які займуть друге та третє місце, подарують сертифікат на 1000 гривень у Центр вивчення іноземних мов «Мандарин».
0
Знайшли помилку? Виділіть частину тексту і натисніть CTRL + Enter