Вилазь і говори: як у Луцьку «сповідалися» поети . ФОТО

19 Вересня 2019

Тест і фото: Анна ПАНЧЕНКО

Виє холодний осінній вітер, а краплі дощу вимальовують на вікнах візерунки. Ні, це не черговий вірш Ліни Костенко, саме в такому романтичному настрої відбулась сьома «Драбина» – волинський мистецький проект. У Луцьку традиційно зібрались творчі люди, які не бояться сцени, а драбини – тим більше.

Організатори заходу – молодіжна організація «ФРІ». Місце зустрічі – фонтан навпроти СНУ імені Лесі Українки. Змінювали локацію тричі – поети та поетесси виступали також у центральному парку.

Кожен початківець та досвідчений «писака» розповів щось сокровенне та продекламував свої вірші або щось з творчості відомих.

У дійстві взяли участь 11 поетів, зокрема Олександр Жилко, Тихий, Оксана Климчук, Микита, Рту. Були й такі, які забажали лишить інкогніто. За виступ сміливці отримували цукерки та дві наклейки, які підверджують, що ті справді виступали на «Драбині».






















***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу tabloyid@gmail.com.

Читати ще