Щоб привезти додому волинянина, який отримав травму в Німеччині, треба 74 000 грн

28 Березня 2019

Щоб транспортувати додому волинянина, який отримав тяжку травму в Німеччині, необхідно близько 74 000 грн.

Наразі вже вдалося зібрати близько 60 тисяч гривень, про це у Facebook пише Діана Шитикова.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ПОТРІБНА ДОПОМОГА МОЛОДОМУ ВОЛИНЯНИНУ, ЯКИЙ ОТРИМАВ ВАЖКУ ТРАВМУ В НІМЕЧЧИНІ

24-річний Василь Сокіл – із села Звірів Ківерцівського району. Він був на заробітках у Польщі, звідки роботодавець відправив його у відрядження в Німеччину. Він отримав на роботі тяжку травму, його доставили до місцевої лікарні у Дюссельдорф і зараз лікують там. Поруч з ним мама Ірина Сокол. Хлопець вже вийшов з коми після зупинки сердця та падіння з висоти власного зросту.

"Стан Василя кращий, вже старається сам істи, тримає ложку в руці. Також спостерігаються так звані "провали в пам'яті", він не пам'ятає, що з ним сталось та багатьох деталей. Сьогодні зробили рентген голови, завтра чекаємо відповідь, а також план подальшого лікування", - йдеться у дописі Діани.

Польська страхова покриє витрати при виписці, повістю чи частково - поки невідомо.

"Рідні сестри мами хлопця Ірини Сокол, а саме: Чернацька Оксана та Бобік Руслана (Волинська обл,смт.Цумань), Мирончук Світлана (донька Гудзь В.С) та Васєвіч Тамара (м.Львів), та за вашої підтримки, всі ми з вами разом зібрали близько 60 000 грн. Просимо будь-якої допомоги — молитви, репостом, лайком чи фінансово на карту", - додає Діана.

5168755113208512 Гудзь Валентина Сергіївна

тел: (063) 6241217