Ольга Сумська розплакалася, коли заговорила про доньку та онуків, які досі живуть на росії

10 Лютого 2023

Народна артистка України Ольга Сумська, не змогла стримати сліз, коли згадала про доньку та онуків, які нині проживають на росії. Попри повномасштабну війну в Україні, Тоня Паперна разом з дітьми та чоловіком, російським актором Володимиром Ягличем, залишилася у москві.

Про це пише ТСН.


«Я завжди намагаюся знайти слова, щоб якось пояснити цю ситуацію. І я не знаходжу їх, тому що це страшний материнський біль», – розповіла акторка в ефірі телеканалу «Дом».

Сумська вже рік не бачила онуків. Вона з ними спілкується, але дуже стримано, адже телефони на росії прослуховують. Однак це не заважає акторці читати дітлахам казочки українською мовою.


«Я просто дивлюся на онуків, як вони ростуть. Я їх не бачила вже рік, і ми отак телефоном просто спілкуємося. Я їм читаю українські казки. У них няня з Харкова. Вона теж їм читає українською. Так що ми надолужуємо хоча б так», – каже акторка.

Коли Сумська розповідала про доньку та онуків, які живуть у РФ, то просто не змогла стримати сліз та розплакалася. Артистці навіть знадобилася хвилинна пауза, аби заспокоїтися.