Не вибачався: Іво Бобул заявив, що його інстаграм-сторінку зламали

03 Березня 2023

Український артист Іво Бобул повідомив, що його сторінку в інстаграмі зламали. Концертна директорка Бобула Ірина підтвердила, що дійсно на офіційній інстаграм-сторінці артиста в сторіз з'явився цей допис. Втім, Ірина наголосила, що ані музикант, ані його команда його у сторіз не розміщувала.

Про це пише ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ІВО БОБУЛ ПЕРЕПРОСИВ ЗА «НЕОБДУМАНІ ТА ОБРАЗЛИВІ СЛОВА» ПРО ЖІНОК. ФОТО

За словами представниці Бобула, його сторінку хтось зламав. Команда музиканта планує звернутися до спеціалістів, аби дізнатися, чиїх це рук справа.


«Звернемося до людини, яка розбирається у цій справі, щоб знайти людей, які мали доступ до цієї сторінки. Ми поки не знаємо, хто це міг зробити, ми дізнаємося. Я бачила ту інформацію, яку ви брали до уваги (допис зі словами вибачення в сторіз – прим. ред.). Ми нічого не маємо проти, ми всі люди. Я вже побачила, що спиралися (на сторіз – прим. ред.) перш ніж це публікувати. Ми дізнаємося, хто це міг зробити. Але стовідсотково - цього не робили ані я, ані Іво Васильович», – прокоментувала концертна директорка виконавця.

Вона також додала, що Іво Бобул у жодному разі не робив би відповідний допис з вибаченнями в Instagram, адже його провини немає. У скандальному інтерв'ю Еммі Антонюк музикант поділився виключно своєю думкою.

«Цієї інформації бути не могло, бо провини жодної його немає. Він просто висловив свою думку і все. Іво Васильович каже те, що він вважає за потрібне, і те, що відповідає його поглядам», – додала концертна директорка.

Читати ще