«Нічого не вийде в цього недолугого карлика», – Волинський народний хор звернувся до слухачів

03 Березня 2022

Волинський державний академічний український народний хор записав відеозвернення, яке опублікували на їх ютуб-каналі. Вони висловили підтримку колегам в Чернігові, Києві, Сумах і всіх містах нашої України, де точаться бої:

«Дорогі друзі! Дорогі українці!

В цей тяжкий час російсько-турецької навали Волинський народний хор хоче сказати, що ми тут, ми разом з українським народом, ми нікуди не поїхали, ми нікуди не втекли. Ми на своїй землі! Тут наші сім'ї, тут наші діти.

Не всі ми зібрались тут, тому що працюємо в різних місцях: хто в територіальній обороні, хто на блокпостах, хто в’яже сітки, але ми є тут.

Ми хочемо висловити слова підтримки нашим колегам в Чернігові, Києві, Сумах і всіх містах нашої України, де точаться бої. Ми знаємо, як там тяжко… Тримайтеся, наші рідні, ми молимося за вас!

Ви знаєте, ми приготували нову концертну програму, яка називається "Весняна рапсодія" і мали презентувати її 28 лютого, але якомусь падлу захотілося націоналізувати нас, нашу Україну, тобто забрати в нас мову, пісню і взагалі знищити націю. Нічого не вийде в цього недолугого карлика!


Наші пісні нашої весни, пісні нашої Перемоги ще будуть звучати по всьому світу, а поки що тільки так.

Слава Україні! Героям слава!»

Читати ще