Корейська косметика та індивідуальний підхід: у Луцьку відкрили другий бутик «Смарт Б’юті»

05 Березня 2020

Текст: Оксана КАШТАЛЯН

У центрі Луцька відкрили магазин корейської косметики і засобів для здоров'я «Смарт Б‘юті».

Для сестер Лесі та Оксани Коробчук – це вже другий бутик. Менше ніж рік тому дівчата відкрили спочатку на вулиці Словацького, 12, а вже 1 березня відбулося відкриття «Смарт Б’юті» на проспекті Волі, 9.

З такої нагоди влаштували справжнє свято – діджей, ведучий, фуршет та навіть показ мод. У рамках заходу дизайнерка Оксана Зінчук за участю моделей агентства Марини Занюк представила свою нову весняну колекцію «Ozi». Серед гостей було багато постійних клієнтів. Зокрема, Олена завітала до магазину разом з 16-річним сином, якому придивлялася нові чоловічі парфуми Zara. За її словами, вона є постійною клієнткою «Smart Beauty» з часу їхньої появи у Луцьку.

«Я про корейську косметику знаю давно, але раніше її можна було купити тільки через інтернет. Тому, коли одна знайома розповіла, що на вулиці Словацького відкрився магазин, я відразу ж пішла туди. Тут працюють справжні професіонали, для яких покупець завжди на першому місті. Консультанти охоче щось порадять індивідуально, все пояснять, розкажуть. Обслуговування – на найвищому рівні. Тому я дуже рада, що відкрився магазин ще й на Волі», – розповіла Олена.

2

Основною фішкою бутика «Смарт Б’юті» якраз і є наявність великого вибору корейської професійної косметики. Тут представлений весь спектр багатоступеневого догляду за шкірою обличчя, тілом та волоссям. Як розповіла одна з власниць – Леся Коробчук, – європейські жінки завжди хотіли знати, чому у кореянок майже немає вікових змін. Секрет виявився якраз у спеціальних косметичних засобах.

«На сьогодні корейська косметика – це революційна косметика, яка зробила прорив у сфері краси. Нею захоплюються мільйони людей у всьому світі. Секрет такого ефективного протистояння віковим змінам криється у багатоетапному ретельному щоденному догляді за собою. Якщо європейська система включає 5 етапів, то корейська – мінімум 10, а часто – більше», – зазначила Леся Коробчук.

Також за словами власниці «Смарт Б’юті», ті жінки, які хоч раз пробували користуватися корейською косметикою, згодом повністю переходили тільки на такі засоби.

2

Після показу мод для гостей влаштували відразу два розіграші, тож присутні мали можливість отримати приємні та корисні подарунки з асортименту магазину. А придбати можна було не лише косметичні засоби, а й речі із весняної колекції Оксани Зінчук.

«У нас душевно, комфортно, спокійно. Ми щодня вчимося і привносимо у роботу щось нове та цікаве. Аналогів нам в Україні ще немає», – сказала Оксана Коробчук.

«Смарт Б’юті» – унікальний заклад для Луцька. Він унікальний і асортиментом і особливим підходом до роботи, і до покупця.