Панами, жакети та тренч: топ найстильніших образів волинянок. ФОТО

30 Квітня 2021

«У гардеробі – чимало речей, які або ношу кожен день, або не вдягаю роками». «Планую підібрати елегантний образ на побачення, але знову надягаю улюблений худі з кросівками». «Хочу поекспериментувати, але боюся, що це не буде доречно». Знайомо? Тоді ловіть ідеї, як оновити свій гардероб, поєднувати речі та що купити, щоб бути найстильнішою у місті.

Ми детально пронишпорили на сторінках волинських модниць, щоб показати вам найактуальніші тренди весни-літа 2021. Поїхали!

Штани пастельних відтінків

Пастельні відтінки – тренд, який вже давно перейшов з подіумів на вулиці. Цієї весни робіть ставку на «солодкі» відтінки та фасон кльош. Експериментуйте!


Сумка «на мінімалках»

Мінімалізм вже давно не можна назвати просто трендом, а повноцінною філософією, яка відсікає все зайве.

Особливо ефектно прямі лінії і відсутність зайвого декору виглядають на аксесуарах, перетворюючи сумки або взуття в ідеальне доповнення для будь-якого образу. Тут ви можете робити акцент на кольорі та розбавляти яскравим аксесуаром звичайні образи.


Широкі джинси

Джинси – універсальна річ, з якою можна втілити чимало образів. Ви можете сміливо одягати їх з лоферами чи туфлями на підборах, або ж накинути жакет та насунути свої улюблені кросівки.

Цієї весни подіуми підкорили широкі джинси, які вже почали демонструвати головні streetstyle-зірки у своїх образах. Волинянки теж не відстають від трендів та діляться стильними образами на своїх інстаграм-сторінках.


Плаття у квіточки

Біля маленької чорної сукні у вашому гардеробі точно має бути маленька (чи не дуже) сукня у квіточки. Обирайте різні кольори, великі чи маленькі квіти, поєднуйте її з кросівками, підборами, додавайте жакет чи одягайте під сукню водолазку – творіть свій незабутній весняний образ.


Корсети

Так-так, худі і світшоти – це дуже зручно, приємно і комфортно, але для тих, хто хоче додати у свій образ особливості, пропонуємо замінити звичайну кофту на корсет. Цікаво, красиво та сексуально.


Зелений колір

Одним з головним відтінків цього сезону за версією Інституту кольору Pantone є насичений зелений. Колір літньої трави з’явився в колекціях багатьох брендів як монохромний образ або акцентна деталь.

Тому зберігайте спокій, пийте м'ятний чай і розбавте свій гардероб одягом зеленого кольору.