«Купувати треба речі, з якими можна скласти кілька образів», – луцька стилістка

30 Січня 2019

Текст та фото: Софія ГУДИЧ

Локація: ЦУМ, проспект Волі, 1.

Олена Галдіна відвідують луцькі торгові центри та розповідають читачам, як стильно та доречно підібрати собі речі з позначкою «sale».

«Таблоїду Волині» розповіла Олена Галдіна, стилістка та шопінг-консультантка, яка може одягти на різний бюджет. Цього разу ми з Оленою організували шопінг-прогулянку в Луцькому ЦУМі та знайшли багато цікавих речей зі знижкою.

Свій шопінг розпочали у великому магазині одягу Waikiki. В бутику пропонують знижки на всі категорії товарів, зокрема, на базові речі. Але стилістка підібрала чимало трендових образів на весну з справді оригінальними речима.

«Купувати треба речі, з якими можна скласти кілька образів. Адже часто купуєш якусь милу і стильну річ, а вона лежить, поки не вийде з моди і не відправиться в смітник», – зауважує основу шопінгу Олена.

Знахідкою стали вельветові штани з високою посадкою за 319 гривень. Вельвет актуальний вже кілька сезонів, але саме ці штани мають суттєву перевагу, тонку тканину, яка не додаватиме зайвого об’єму. Адже дівчатам з пишними бедрами необхідно бути обережними з такою текстурою. До штанів підбираємо светр блакитного кольору за 389 гривень. Таке поєднання не буде нудним, а от поясна сумка бордового кольору за 319 гривень створить образу додаткову родзинку.

Олена Галдіна порекомендувала нашим читачам сукню в стилі Valentino з поясом за 679 гривень. Вона чудово підійде для весни, а подібні принти будуть модними не один сезон. Доповнити її можна низькими чобітками за 379 гривень.


В цьому ж магазині Олена Галдіна підібрала джинси, які найактуальніші цього сезону. За 379 гривень ми отримуємо необроблений шов знизу і модний прямий крій. До таких штанів личитиме взуття з попереднього образу і така ж сумка, проте вже іншого кольору. Контрастний темно-червоний светр з коміром-хомутом та подовженою спиною за 329 гривень теж підходить. Так ми склали ідеальний лук на кожен день. Це гідна конкуренція синім скінні з чорними водолазками, правда ж?



«Асиметрія зараз особливо актуальна, асиметричний крій обираємо і купуючи кофти, і сукні, і спідниці. Це все варто взяти до уваги. Навіть під час сьогоднішнього шопінгу ми особливо звертатимемо увагу саме на такі речі», – рекомендує креативний крій Олена.

В магазині Waikiki також ми відшукали трикотажний костюм. Саме такі речі, за словами стилістки, тримаються кілька останніх сезонів на подіумах. До костюма додаємо актуальну сумку-бананку з актуальним леопардовим принтом за 299 гривень. Кофта коштує 479 гривень, а штани – 269 гривень. До образу додали черевики з шнурками кольору хакі за 339 гривень.

Ще одні такі ж черевики, але вже бордового кольору стилістка підбирає до пальта в гусячу лапку за 1049 гривень. З аксесуарів додаємо ремінь з металевою пряжкою за 99 гривень та ніжний місткий рюкзак за 319 гривень.


Більш класичні речі ми підібрали вже в наступному магазині Oodji. Перше, на що звертаємо увагу, – асиметрична спідниця в клітинку з ґудзиками на вертикальному шві за 595 гривень. Доповнюємо спідницю водолазкою «в рубчик» за 325 гривень.

Другим образом в цьому магазині стала біла сорочка за 320 гривень і шерстяні штани в клітинку за 640 гривень.

Актуальне взуття на весну і не тільки ми відшукали в магазині Estro. Олена Галдіна запропонувала кілька актуальних ідей. Стилістка рекомендує звертати увагу на високі та широкі чоботи, зокрема на шпильці.

Також зберігається популярність взуття з грубими підошвами і шнурівками. Їх можна поєднувати з класичним одягом чи джинсами, навіть взувати до ділових костюмів.

Не оминули ми й лакові ботильйони за 2390 гривень. Таке взуття – справжній хіт, адже масивний каблук та квадратний носок зараз в топі.

Носити без сумнівів у наступному сезоні можна взуття з різноманітними застібками та пряжками. Зазвичай, мас-маркет пропонує копії популярних пар з подіумів.

«Говорити про копії на бренди можна довго, кожен тут вирішує сам. Проте, найважливішою завжди залишається якість, а не літери на кофтинці чи колір підошви. Якщо купуєте підробку, то подумайте, чи зручна вона і чи не виглядає дешево», – роздумує Олена Галдіна про копії.

Останнім магазином для шопінгу став Megasport. Звичайно, ми не будемо розповідати, в чому вам тренуватися та відпочивати за містом, адже насамперед в цих питаннях комфорт. Але рекомендуємо зазнирнути модницям, які шукають креативні деталі в свій гардероб. Адже тут ми знайшли бомбер із прозорої тканини з написом на спині за 589 гривень.

В цьому ж магазині за 1700 гривень можна купити кросівки з металевим відблиском на весну або ж вибрати зимові пуховики.















***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу tabloyid@gmail.com.

Читати ще