Вправи від луцьких балерин, які можна виконувати вдома. ВІДЕО

20 Березня 2020

Під час карантину з’явилася можливість «погуляти» Лувром, «сходити» на концерт улюбленого гурту, вдосконалити нарешті іноземну мову або скористатися безкоштовним курсом з вивчення будь-чого.

Луцькі фахівці теж намагаються вигадувати різні послуги та акції, аби зробити карантин не таким нудним. Студія танцю «Жизель» на сторінці в інстаграмі поділилася короткими відео з партерними вправами, які може виконувати будь-хто в домашніх умовах.

Переглянути цей допис в Instagram

Як танець впливає на здоров‘я? ⠀ ✅ надає сил та енергії ✅ покращує емоційний стан ✅ поліпшує кровотік у всіх органах та системах, вкріплює судини ✅ вкріплює дихальну систему ✅ прискорює обмін речовин ✅ покращує моторну пам‘ять ✅ підвищує рухливість суставів ✅ тренує силу м‘язів та всього організму ⠀ Тому, ми радимо вам займатись вдома за допомогою нашого онлайн уроку класичного танцю для починаючих ❤️. А для тих, хто не встиг приєднатись до нашого челенджу #хочу_займатись_з_жизель ми продовжуємо! Будьте активні, коментуйте наші пости, відмічайте нас в історіях і ми надішлемо вам наше відео

Читати ще