Сина скандального луцького депутата взяли до обласної команди резервного спорту

05 Листопада 2018

Голова Волинської облдержадміністрації підписпав розпорядження, згідно з яким сина заступника луцького міського голови ввели до складу Волинської обласної штатної спортивної команди резервного спорту.

Олекспандр Савченко підписав відповідний документ 29 жовтня 2018 року.

Згідно з розпорядженням, зі складу Волинської обласної штатної спортивної команди резервного спорту виведуть легкоатлетку Марію Філюк, а на вакантне місце голова Волинської ОДА доручив взяти плавця Іллю Петрочука.

Нагадаємо, у 2017 році син скандально відомого депутата Луцькради Костянтина Петрочука двічі був першим на дистанціях 50 та 100 м вільним стилем серед юнаків 2003-2004 року народження і став дворазовим переможцем на змаганнях, які проводились у Санкт-Петербурзі.

Довідково: Резервний спорт – напрям спорту, який забезпечує здійснення відбору обдарованих дітей та молоді для занять певним видом спорту, створення умов для максимального розвитку їхніх індивідуальних здібностей з метою досягнення високих спортивних результатів, забезпечення умов для переходу до спорту вищих досягнень та поповнення основного складу національних збірних команд.

Читати ще