РанОК: як виглядають дівчата після боїв в ММА

12 Травня 2019

Шрами прикрашають обличчя чоловіка. А що з жінками? У змішаних єдиноборствах багато красивих дівчат, які вважають, що і дамам шрами не завадять. Особливо, якщо йдеться про особу суперниці. На сайті «Тут цікаво» зробили підбірку борчинь змішаних єдиноборств.

Джина Карано

Джина Карано була секс-символом змішаних єдиноборств ще до того, як це стало мейнстрімом. Хай там що, після TKO від Кріс Сайборг, з єдиноборствами вона зав'язала. Можливо, подивилася на це фото і вирішила - та ну його нафіг, вже краще кіно.

Дарина Ібрагімова

Ще один приклад того, що трапляється, коли проти Кріс Сайборг б'ється жінка. Дарині Ібрагімовій пощастило набагато менше, ніж Джині.

1

Міша Тейт

Багато хто вважає саме Мішу секс-символом сучасного жіночого ММА. Кет Зінгано спустила її шанувальників з небес на землю, нагадавши, що UFC - це все ще бої, а не конкурс бікіні.

2

Анастасія Янькова

Найсексуальніша дівчина в російських єдиноборствах кілька років успішно билася за правилами професійного кікбоксингу та її обличчя після цих боїв не сильно відрізнялося від того, до якого всі звикли. Але ММА - це зовсім інша історія. І на наступний день після турніру Bellator 161 ми в цьому ще раз переконалися, коли Настя оновила свій інстаграм.

Ронда Рауза

З одного боку - цей кадр вже всіх дістав, але не включити його в добірку було б злочином. Одне з найбільш неприємних фото в багатому портфоліо головної зірки жіночих боїв. І, як не дивно, найпопулярніше за останні місяці. Навіть популярніше, ніж відверта фотосесія в бодіпейнт «купальнику».