Торгували алкоголем у вайбері: у Луцьку «накрили» зловмисників. ФОТО

20 Березня 2021

У Луцьку накрили підпільне виробництво алкогольних напоїв.

Про це пише Волинь#infa з посиланням на ГУ ДФС у Волинській області.

В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що лучанин розгорнув свою протиправну діяльність з виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв на території дачної ділянки в Луцьку. Весь процес незаконного виробництва, що здійснювалося у вкрай неприйнятних санітарних умовах, документально зафіксовано під час проведення обшуку. Ба більше, правоохоронці в присутності понятих застали на «гарячому» зловмисників, які саме в той момент здійснювали розлив горілчаних виробів.

За попередньою інформацією з’ясували, що фальсифікат ймовірно реалізовувався в «дрібних» торгових точках Луцька та району, а також через мережу інтернет, зокрема вайбер.

Відтак, у зловмисників вилучили готову алкогольну продукцію відомих торгових марок та 2000 літрів рідини з характерним запахом спирту, з якого надалі зловмисники планували виготовити чергову партію напоїв. Крім того, вилучено обладнання для виготовлення фальсифікату, порожню тару, корки, етикетки, шланги, лійки. Орієнтовна вартість вилученого підакцизу становить понад 500 тисяч гривень.

Читати ще