Вокалістка з Луцька презентувала нову пісню

15 Червня 2017
Нову пісню «Більше Світла» представив гурт «АССА» – цьогорічний номінант на престижну музичну премію YUNA в категорії «Новий подих».

– Пісня починається словами: «Півнеба тінь – півнеба сонце». І вся вона – це розповідь про неоднозначності, з яких нерідко і складається наше життя. Ми часто робимо суперечливі вчинки і порівнюємо речі, які насправді не порівнюються. Але саме так цікавіше жити і шукати ту гармонію, завдяки якій навколо стає більше світла, – каже вокалістка гурту «АССА» та автор пісні Тетяна Власова, яка родомом з Луцька.

Робота над треком тривала кілька місяців, а от пісня була написана майже два роки тому. Аранжування пісні «Більше Світла» зробив Євген Крутоголов. Над зведенням треку працювали Євген Крутоголов і Дмитро Власов, над мастерингом – також Сергій Озерян.

– Паралельно з треком ми створили для нього спеціальний відеоряд, у якому спробували поєднати урбаністику і природу, – розповідає Тетяна Власова. – Показали наш улюблений Київ у маленьких символічних деталях, на які в щоденній метушні часто не звертаємо увагу. Вийшов такий собі «саундтрек до міста».

Прослухати пісню «Більше Світла» можна на сторінці гурту «АССА» на Soundcloud та на каналі гурту на YouTube.



Читати ще