Як у Луцьку виступила прекрасна Христина Соловій. ФОТО

24 Листопада 2018

Фото і текст: Юлія КОЦЮБА

Вдруге за рік до луцького Облмуздрамтеатру приїхала чудова співачка – Христина Соловій. При вході до театру 23 листопада всім відвідувачам роздавали віночки як подарунок від артистки та «Raffaello».

Співачка відкрила концерт піснею «Шкідлива звичка».

«Для мене Луцьк – це майже рідне місто, тут провела дитинство моя мама та жив дідусь, який залишив в мені щось лемківське. Я відчуваю, що сьогодні він з нами», – розповіла виконавиця.

2

Під час виступу пролунало кілька пісень із альбому «Любий друг», на запис якого дівчина витратила півтора роки та змінила склад музикантів, і звісно, заспівала кілька пісень із альбому «Жива вода».

1

Також Христина презентувала пісню «Отсе тая стежечка» на слова Івана Франка, яка стала саундтреком до фільму «Крути 1918». Крім того, співачка виконала кавер на пісню PianoБоя.

«У Діми Шурова є прекрасна пісня «Горя чуть не слышно», яка мені дуже подобається, тому я переклала її на українську», – пояснила Соловій та виконала пісню «Палаючи ледь чутно».

2

Христина пояснила сумні пісні тим, що доки українські народні пісні будуть сумними – буде важко.

«Це дуже важливо, що ви відчуваєте, даєте відчути мені цей морський альбом про стихії,можливо, як зрада з Кримом, я намагалась вкласти у текст всі свої емоції», – після цих слів прозвучала пісня «Океан».

1

Закінчився концерт найпопуляішими піснями «Fortepiano» та «Тримай мене міцно».

На виході на шанувальників чекали солодкі подарунки від «Raffaello».