«Найсолодша» лучанка вийшла заміж

17 Вересня 2015
Відома у місті майстриня цукеркових букетів Катерина Бай та програміст Андрій Пархомюк одружилися. Пара узаконила стосунки ще 24 липня, а нещодавно молодята взяли шлюб перед Богом.

Вінчання відбувалось у луцькому Свято-Миколаївському храмі. Весілля молоде подружжя відсвяткувало у ресторані-кондитерській «Круаж» у колі батьків та найближчих друзів.

За словами Катерини, весілля минуло дуже гарно. Гості й винуватці свята дуже задоволені. Дівчина вдячна усім, хто долучився до організації їх маленького свята. До речі, молодята організували весілля за власні кошти й невимовно тішаться, що не запланували масштабного святкування.

Катя та Андрій зустрічаються вже 7 років. Їхня романтична історія розпочалася 18 травня 2008 року, саме тоді пара почала зустрічатись. А коли познайомились – вже й не пригадають. Кажуть, що враження ніби знають один одного ціле життя.

«Таблоїд Волині» приєднується до усіх добрих слів, сказаних у честь молодят. Зичимо молодому подружжю порозуміння, щастя та кохання. Бережіть одне одного.







Читати ще