Кохана Журавонька, спляча Фріда та Одіссей: що «ховають» в своїх телефонах відомі волиняни

03 Квітня 2020

Без цього гаджета сучасна молодь не зможе, мабуть, прожити і дня. Ми з ним всюди: на роботі, вдома, під час прогулянки та інколи й в туалеті. Вони зробили наше життя простішим, оскільки завдяки телефону ми можемо спілкуватися з людьми, які проживають в інших країнах, фотографувати всю красу навколо та дізнаватися останні новини.

Сьогодні – День народження телефона, і ми вирішили розпитати відомих волинян, що вони там «ховають»: кому дзвонили востаннє, яку пісню слухають найчастіше та як підписали коханого чи кохану.

Активіст Олексій Кушнєр любить слухати трек Eminem «Lose Yourself». Останнє фото в телефоні лучанина – книга, яку вчора забрав з Нової пошти.

«Її замовила дружина. Зробив для неї кілька фото для соцмереж», – додає активіст.

Свою дружину Ольгу Валянік підписав «Кохана Журавонька». До речі, останній виклик – також від Олі:

«Говорили про те, що я затримуюсь на роботі, бо ще маю одну зустріч. Оля запитала про форму одягу бо хотіла пробігтися, не витримує сидіти вдома, займається спортом».

1

Танцівниця Анжеліка Арутюнян слухала пісню Дмитра Монатика «Каждый раз». Лучанка додає, що дуже його любить і заряджається від його позитиву.

Останнє фото красуні – знімок після заняття, а дзвінки – коханому, оскільки ті зідзвонюються 15 разів на день.

1

Остання прослухана пісня на телефоні чиновниці Ірини Полєтухи – Imagine Dragons «Amsterdam», а фото – селфі в масці:

«Вчора фоткалась, вихвалялась друзям маскою, яку підвіз Рома Домбровський)))) Селфі, звісно, таке собі».

Дзвонила Ірина Насті Бачук та бабусі:

«Настя не взяла слухавку, а з бабусею зараз вечорами багато балакаємо, щоб їй ізоляція веселіше проходила і не хотілося виходити в село. Балакаємо про людей, новини, родинні справи, мою роботу».

А свою «не подругу» Ірина підписала дуже мило – «Одіссей».


Фотограф, співвласник джаз-клубу «Цитра» Роман Невестенко-Домбровський слухав Editors «Ocean of Night». Останнє фото в його телефоні – знімок кави грубого помелу, яку варив собі вдома.

Дзвонили до Романа Мар'яна Царук-Нікольчук та Юлія Фінковська:

«З Мар'яною говорили про нові маски та про те, що шукаємо спонсора на захисні костюми для бригади швидкої допомоги, бо самі не стягнемо. А їм треба допомогти. Фінковській перед тим дзвонив, вона дві маски замовила»

Дружину Роман підписав по-особливому – «Іванна Богданівна Мартинів (Жена)», а на головне фото обрав світлину з весілля.


Фронтмен гурту «ФлайzZza» Андрій Тимчук розповів, що слухав пісню Pink «Hustle». Останнє фото в телефоні – спляча кицька Фріда.

Андрій телефонував мамі й тату, щоб розпитати, як вони поживають, та попросити рецепт. Свою кохану співак підписав «Мила Валерія».


Медійниця Катерина Дулапчій слухала (можливо, навіть й підспівувала) пісню Скрябіна «Люди, як кораблі». Останнє фото в телефоні – скрін з останнього прямого ефіру, який скидала Богдану Ковалю.

Катерина телефонувала сестрі Яні, з якою теревенила десять хвилин. Свого коханого лучанка підписала пікантно – «Volcan Toy My Love».

2

***
Використання цього матеріалу без дозволу редакції «Таблоїд Волині» заборонене. Авторські права захищені українським і міжнародним законодавством. Під «використанням» мається на увазі повна або часткова републікація цього матеріалу на сторінках інших інтернет-видань (окрім соціальних медіа). Щодо використання матеріалу пишіть на редакційну електронну адресу tabloyid@gmail.com.

Читати ще