30 серпня: рок-колискова, Праведник та найбільші груди в Європі

30 Серпня 2018

Цього дня 1835 року в Австралії було засноване місто Мельбурн, а 1836 року в Техасі заснували місто Х'юстон.

У 1877 році французький винахідник-самоучка Еміль Рено запатентував Праксіноскоп — прабатька мультиплікації, а у 1901 році Х'юберт Сесіл Бут запатентував порохотяг.

1940 року відбулося весілля британських акторів Лоуренса Олів'є й Вів'єн Лі.

1991 року в Українській РСР була заборонена Комуністична партія.

У 1993 році на Ейфелеву вежу піднявся 150-мільйоний відвідувач.

Також сьогодні відзначають Міжнародний день зниклих людей.

Олексій, Павло, Мирон, Пимен, Кипріан, Стратон, Пилип.

ПОГОДА В ЛУЦЬКУ:

Sinoptik, хмари, що з'являться у Луцьку вранці, протримаються майже увесь день, та лише ввечері погода проясниться. Без опадів.

Народний прогноз погоди:

30 серпня вшановується пам'ять святого Мирона пресвітера. З 30 серпня починається осінній листопад (першою скидає лист береза, за нею липа, в'яз, черемха і т. д.). У минулі часи помітили, якщо вранці цього дня туман і роса, то погода на Мирона буде хорошою.

МЕЛОДІЯ ДНЯ: Nickelback - Lullaby

ЦІКАВІ ФАКТИ:

Знай.

Мешканка Лондона Ніки Валентина Роуз чесно розповідає, що першу пластичну операцію зробила ще п'ять років тому, коли їй був 21 рік. Від природи у дівчини був 2 розмір грудей. Однак поступово, завдяки імплантам вона збільшила свій розмір до дев'ятого.

На операції по збільшенню грудей Роуз вже витратила приблизно 40 тисяч фунтів. Хоча дівчина і не має наміру зупинятися, лікарі попереджають її про небезпеку такого рішення.

Крім того, дівчина робила три операції по корекції форми носа через те, що її дражнили з цього приводу у школі. Також Роуз 15 разів збільшувала собі губи.

Роуз не приховує, що великі форми заважають їй у повсякденному житті. Так, британка стикається з проблемами при водінні, голінні пахв і навіть під час сну, адже може лежати тільки на животі.

Всі ці труднощі не зупиняють дівчину в бажанні вставити собі ще більші імпланти. Вона хоче збільшити собі груди з 3250 кубічних сантиметрів до 5000 кубічних сантиметрів. Роуз замислюється також про збільшення сідниць і видалення кількох ребер.


Медики стверджують, що через ще одну операцію у неї можуть з'явитися сильні болі в спині і синдром хронічної втоми.

«Я дуже щаслива, що в мене така груди, я мріяла про неї з дитинства. До операції я вважала себе сірою і нецікавою, я хотіла виділятися, бути щасливою і підвищити самооцінку», – пояснює свою позицію модель.

При цьому не всі друзі Роуз поділяють її захоплення пластичними операціями. Одні раді за неї, інші ж вважають її божевільною. Хоча вона прагне виглядати яскраво, її дратує той факт, що незнайомці часто просять сфотографуватися з нею.








КІНО ДНЯ: Праведник 2

Колишній професійний агент ЦРУ знову виступить проти свавілля кримінальних угрупувань. Не бажаючи миритися з беззаконням, праведник розпочинає власну боротьбу…

.

.

.

.

Дензел Вашинґтон («Праведник», «Рейс»), Педро Паскаль («Велика стіна», серіали «Гра престолів», «Нарки»), Мелісса Лео («Праведник», «Сноуден», «Полонянки»), Сакіна Джеффрі та інші.

ФОТО ДНЯ:

Автор: Юрій КОСЮК


ЦИТАТА ДНЯ: