13 вересня: найстрашніші люди в світі, вечеря-триллер та шоумен Жора Потапчук

13 Вересня 2018

Цього дня 1776 року було засноване місто Дніпро.

році по завершенні футбольного матчу Ліги європейських чемпіонів з футболу між «Динамо» Київ і грецьким «Панатінаїкосом» іспанський суддя Лопес Ньєто звинуватив адміністрацію київського клубу в спробі підкупити арбітрів. Після проведеного розслідування УЄФА позбавило «Динамо» права брати участь в єврокубках протягом наступних 3 років.

.

А День народження сьогодні святкують один з найуспішніших луцьких рестораторів Микола Наход та шоумен і DJ Жора Потапчук.


Читай також: СЛОВОПОРТРЕТ: ЛУЦЬКИЙ РЕСТОРАТОР МИКОЛА НАХОД

вітає іменинників зі святом та зичить, аби життя радувало лише смачними делікатесами та добрими і позитивними треками! Хай все дається легко і швидко! Смакуйте щастям, радістю та успіхом, слухайте лише гарні думки від найрідніших людей, насолоджуйтесь усім, що приносить хороші емоції!

ПОГОДА В ЛУЦЬКУ:

, у Луцьку у цей день небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів.

: 13 вересня вшановується пам'ять святого Кипріана, єпископа Карфагенського. У давнину цього дня спостерігали за мешканцями водойм: якщо жаби скачуть на берег і вдень квакають, а риби вистрибують з води – на дощ. З цього часу на городах збирають коренеплоди: моркву, буряк, картоплю.

: Maroon 5 - Girls Like You ft. Cardi B

ЦІКАВІ ФАКТИ:

вашій увазі добірку «гарних» людей світу.

Відкриває рейтинг дивовижний чоловік. Ні, це не людина в костюмі гепарда. І, зрозуміло, не сам гепард. Це 67-річний Томі Леппард (Тому leppard), що вкрив 99% свого тіла химерними татуюваннями, що нагадують малюнок шкури гепарда. Він живе на острові Скай, наслідуючи своєму коханому звіру рухом на четвереньках.

Незважаючи на свою присутність в цьому списку, порівняно з такими екземплярами, чоловік виглядає цілком пристойно…



Наступний в нашому списку — Етьєн Дюмон (Etienne Dumont), літературний критик з Женеви, який побажав розмалювати себе татуюваннями з голови до ніг.

виконана…



побачили його обличчя.

як у скелета, і чорний ніс, ніби вимазаний мазутом, і, звичайно, кільце в носі, яке робить вигляд хлопця ще більш грізним. Марно було б сподіватися, що Рік є оптимістом, якщо згадати про картину, яку той бачить у дзеркалі щоранку…



(Julia Gnuse) стала найбільш татуйованою жінкою в світі не зовсім по своїй волі. Вроджене шкірне захворювання porphyria змусило її протягом 10 років планомірно покривати своє тіло все новими і новими татуюваннями.

Зате ці малюнки дозволили Юлії стати відомою в усьому світі жінкою-ілюстрацією і надали деяку схожість з писаний посудом.



Ще одна жінка в нашому списку найстрашніших людей у світі — бразилійка Елайн Девідсон (Elaine Davidson). Вона може похвалитися кількістю металобрухту на своєму обличчі, адже цілодобово носить на ньому 3 кілограми пірсингу.

Доповнюють божевільний вигляд 2500 татуювань. Любителька металевих кілець зараз проживає в Единбурзі, боячись, що в такому вигляді на батьківщині їй доведеться дуже і дуже не солодко. Найбільший інтерес викликає питання: а як вона спить з усім ці пишнотою?



зміїним, роздвоївши кінчик, виростити на лобі силіконові горби, що нагадують шишки, і прикріпити до голови металеві ріжки, відчуваючи в собі замашки сатани.

Втім, можливий цілком прозаїчний мотив: він вирішив стати живою рекламою власної студії тату на Гаваях.


, наскрізні дірки на переніссі, вміло прикриті величезними кільцями (юнак іноді розважає друзів, запихаючи в них ножиці) і величезні тунелі у вухах.

, Полі виглядає веселим людиною зі скромною посмішкою.

Трійку лідерів відкриває Ерік Спраге (Eric Sprague) — перша людина в світі, яка зробила свій язик зміїним, розрізавши його кінчик навпіл і день за днем розтягуючи половинки в сторони, щоб вони не зрослися.

зовнішнього вигляду, людиною його можна назвати з великою натяжкою: практично все його тіло розписано татуюваннями зеленого кольору, а наточені кремнієві зубки видають його справжню сутність ящірки.



людиною в світі: прикрашені малюнками навіть його ясна і вушні раковини.


З дитинства чоловіка приваблював образ тигра, тому не дивно, що ставши дорослим, він вирішив увійти не тільки духовно в цей образ, але і фізично.

Сьогодні на тілі Денніса красується величезна кількість татуйованих смужок, які імітують тигрові. Загалом їх налічується більше сотні. Більш того, зуби спеціально заточені, щоб була схожість з котячими. Можна сказати, що у Денніса у роті – нічого людського не залишилося. Роздвоєна верхня губа хірургічним шляхом, а щоб змінити форму обличчя чоловікові знадобилося в районі лоба і на бровах розмістити імплантанти. Людина-тигр також зробив корекцію лінії волосся. А для більшого подібності регулярно нарощує собі нігті.

вставляти собі контактні лінзи. Вони допомагають Авнеру домогтися більшої схожості з тигром.

того, він не проти поїсти свіжого сирого м’яса.



КІНО ДНЯ: Вечеря

Один вечір в ресторані. Дві сім’ї за столом — подружжя майбутнього губернатора Стена Ломана та його брата Пола. Вишукана вечеря перетворюється на поле бою, а доля дітей — в розмінну монету. Як далеко здатен зайти батько з метою захисту сина, який вчинив злочин?

Режисер:

.

У ролях: Річард Гір («Хатіко», «Красуня», «Чикаго»), Лора Лінні («Шоу Трумана», «Життя Девіда Гейла»), Стів Куган («Филомена», «Рубі Спаркс»), Ребекка Холл («Престиж», «Вікі Крістіна Барселона») та інші.

ФОТО ДНЯ:

Тетяна НОВАК


ЦИТАТА ДНЯ:


Читати ще